GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέο χτύπημα από τους ληστές των χρηματοκιβωτίων

Έφοδο στη Βοιωτία έκαναν πάλι οι «ληστές των χρηματοκιβωτίων» τα ξημερώματα. Αυτή τη φορά ο στόχος ήταν μια εταιρεία Logistics στην Ο...


Έφοδο στη Βοιωτία έκαναν πάλι οι «ληστές των χρηματοκιβωτίων» τα ξημερώματα. Αυτή τη φορά ο στόχος ήταν μια εταιρεία Logistics στην Οινόη, αλλά επειδή δεν βρήκαν τίποτα στο χρηματοκιβώτιο, χτύπησαν και το Τελωνείο που συστεγάζεται στον ίδιο χώρο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στις 3:00΄ τα ξημερώματα, τέσσερις τουλάχιστον κουκουλοφόροι, αιφνιδίασαν τον φύλακα της εταιρείας Logistics, τον ακινητοποίησαν και τον έδεσαν.

Στη συνέχεια έκαναν άνω κάτω τα γραφεία της εταιρείας και αφού δεν βρήκαν τίποτα «μπούκαραν» και στο Τελωνείο, απ΄ όπου ξήλωσαν το χρηματοκιβώτιο, το οποίο πήραν μαζί τους.

Δεν ήταν όμως η βραδιά τους, αφού το χρηματοκιβώτιο του Τελωνείου σύμφωνα με πληροφορίες, είχε μέσα το πολύ έως 500 ευρώ.

Οι ληστές διέφυγαν με το αυτοκίνητο του φύλακα και σύμφωνα με πληροφορίες και αυτή τη φορά δεν κρατούσαν πιστόλια, αλλά γκλόπ.

Περισσότερα νέα για τη Στερεά Ελλάδα στο lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση