GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτός είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου

Ο συνιδρυτής της εταιρείας λογισμικών Microsoft, ο Μπιλ Γκέιτς, εξακολουθεί να είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου, σύμφωνα με την...


Ο συνιδρυτής της εταιρείας λογισμικών Microsoft, ο Μπιλ Γκέιτς, εξακολουθεί να είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου, σύμφωνα με την κατάταξη του αμερικανικού περιοδικού Forbes που δημοσιοποιήθηκε σήμερα και επιβεβαιώνει την ακάθεκτη άνοδο των γιγάντων του Ίντερνετ.
Ο Ουίλιαμ Χένρι Γκέιτς 3ος (61 ετών) είναι πρώτος στην κατάταξη για τέταρτη διαδοχική χρονιά και για το 18ο από τα 22 τελευταία χρόνια, με προσωπική περιουσία που υπολογίζεται σε 86 δισεκατομμύρια δολάρια.
Ο Γκέιτς, ο οποίος ρίχθηκε στην περιπέτεια της Microsoft σε ηλικία 19 ετών, εγκαταλείποντας τις σπουδές του στο δεύτερο έτος του Χάρβαρντ, δεν κατέχει πλέον παρά περίπου 2,5% του κεφαλαίου της επιχείρησης την οποία συνίδρυσε το 1975 με τον Πολ Άλεν.
Εκτός από τις νέες περιουσίες του Ίντερνετ, ο μοναδικός που διατάραξε κάπως την ιεραρχία είναι ο Γάλλος Μπερνάρ Αρνό, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος και ιδρυτής του ομίλου ειδών πολυτελείας LVMH, ο οποίος περνά από την 14η στην 11η θέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση