GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η απάντηση των ΑΝΕΛ στην αιχμηρή ανάρτηση του Χρηστίδη για τον Καμμένο

Οι ΑΝΕΛ απάντησαν στην αιχμηρή ανάρτηση του εκπρόσωπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Παύλου Χρηστίδη για τον Πάνο Καμμένο. Ο Παύλος Χρηστίδης χαρακτ...


Οι ΑΝΕΛ απάντησαν στην αιχμηρή ανάρτηση του εκπρόσωπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Παύλου Χρηστίδη για τον Πάνο Καμμένο.

Ο Παύλος Χρηστίδης χαρακτήρισε τον αρχηγό των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ακροδεξιό και λαϊκιστή με την εκπρόσωπο των ΑΝΕΛ, Μανταλένα Παπαδόπουλου να αναφέρει πως «την ώρα που η κ. Γεννηματά δίνει αέναο αγώνα για να γλιτώσει από τη βαριά σκιά του Βενιζέλου, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ επαναφέρει στη μνήμη του ελληνικού λαού τον Σημίτη, τον Πάγκαλο και τον Γιώργο Παπανδρέου».

Αναλυτικά η απάντηση των ΑΝΕΛ:

«Την ώρα που η κ. Γεννηματά δίνει αέναο αγώνα για να γλιτώσει από τη βαριά σκιά του Βενιζέλου, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ επαναφέρει στη μνήμη του ελληνικού λαού τον Σημίτη, τον Πάγκαλο και τον Γιώργο Παπανδρέου. Όπως θα έλεγε και ο μακαρίτης Ανδρέας Παπανδρέου, βάζει το ΠΑΣΟΚ για πάντα στο «χρονοντούλαπο της ιστορίας».

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είναι ένα λαϊκό Κίνημα, με στελέχη που προέρχονται από την κεντροδεξιά του Καραμανλή, αλλά και στελέχη, όπως ο αντιπρόεδρος Παναγιώτης Σγουρίδης, που δεν έχουν καμία σχέση με την εξωτερική πολιτική η οποία γίνεται μέσω …ανέμων που «παρασύρουν τις ελληνικές σημαίες» από τα ελληνικά νησιά!».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση