GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Ο Γκάλης δεν είναι ο μεγαλύτερος έλληνας αθλητής, δε γεννήθηκε στην Ελλάδα»

«Εγώ πιστεύω ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο μεγαλύτερος Έλληνας αθλητής στην ιστορία της Ελλάδας. Γιατί δεν μπορεί να μπει ο Γκά...


«Εγώ πιστεύω ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο μεγαλύτερος Έλληνας αθλητής στην ιστορία της Ελλάδας. Γιατί δεν μπορεί να μπει ο Γκάλης σε αυτή την κατηγορία γιατί ο Γκάλης δεν γεννήθηκε στην Ελλάδα», δήλωσε ο Στηβ Γιατζόγλου μιλώντας στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» στο κανάλι «Ε».

Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας και προπονητής, στην παρατήρηση ότι το κόμμα με το οποίο έχει «πολύ μεγάλη σχέση» όπως παραδέχθηκε ο ίδιος, η Χρυσή Αυγή, δε φαίνεται να συμμερίζεται την άποψή του ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι Έλληνας, ανέφερε: «Δε μου έχουν εκδηλώσει τέτοιο πράγμα, ότι είμαστε ρατσιστές και δε γουστάρουμε. Οι άνθρωποι έχουνε δηλώσει ότι είναι κατά των λαθρομεταναστών».

Ξεκαθάρισε παράλληλα πως δεν είναι μέλος της Χρυσής Αυγής, ενώ αποκάλυψε πως στις τελευταίες εκλογές ψήφισε τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά στις επόμενες θα ψηφίσει τη Χρυσή Αυγή.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση