GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιατί έγινε έξαλλος ο Γιάννης Βαρδής

Την έντονη δυσαρέσκειά του εξέφρασε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Γιάννης Βαρδής, όταν έμαθε ότι ο Δήμος Αμπελοκ...


Την έντονη δυσαρέσκειά του εξέφρασε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Γιάννης Βαρδής, όταν έμαθε ότι ο Δήμος Αμπελοκήπων - Μενεμένης ετοιμάζει μουσική εκδήλωση-αφιέρωμα στον πατέρα του Αντώνη Βαρδή, χωρίς να έχει ενημερωθεί για το θέμα.

Ο Γιάννης Βαρδής, τονίζει ότι η συναυλία αυτή δεν μπορεί να γίνει καθώς ο ίδιος δεν έχει δώσει την άδειά του.

«Βλέπω πως θα γίνει μια συναυλία για τον πατέρα μου. Ευχαριστώ για την σκέψη αλλά η συναυλία αυτή δεν μπορεί να γίνει. Δεν ρωτήθηκα ποτέ, δεν ενημερώθηκα ποτέ και έτσι λοιπόν δεν μπορεί να γίνει. Ευχαριστώ για την σκέψη αλλά κάποια πράγματα σε αυτή τη χώρα πρέπει να σταματήσουν να είναι ανεξέλεγκτα χωρίς να ρωτάει κανείς κανέναν.

Έχουμε μιλήσει με τον δήμο και εύχομαι να σεβαστεί τα θέλω μου. Αν δεν το κάνει μόνο ασέβεια προς το όνομα μπορεί να σημαίνει και όχι τιμή με μια συναυλία. Στο μέλλον θα γίνουν κάποια πράγματα. Όταν όμως το θελήσω εγώ. Ευχαριστώ!!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε την ανάρτηση:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση