GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η απάντηση της Μπακογιάννη στον Καμμένο – ΒΙΝΤΕΟ

Το άρθρο του υπουργού Εθνικής Άμυνας και προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου, με το οποίο ο κ. Καμμένος εξαπέλυσε δριμεία ε...


Το άρθρο του υπουργού Εθνικής Άμυνας και προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου, με το οποίο ο κ. Καμμένος εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στη ΝΔ, σχολίασε η βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Ντόρα Μπακογιάννη στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

«Δεν απαντώ στον κ. Καμμένο γιατί του απάντησε ο Κώστας Καραμανλής του Αχιλλέως, ο βουλευτής Σερρών, ο οποίος είναι σίγουρα ένας γνήσιος εκφραστής του "καραμανλισμού"» επεσήμανε η κ. Μπακογιάννη.

«Την απάντησή του ο κ. Καμμένος την πήρε, ότι τον πονάει και τον ενοχλεί τον κ. Καμμένο διότι έστησε πάνω στην καπηλεία και τις δικές του εκδοχές του οποιουδήποτε καραμανλισμού μια ολόκληρη λογική. Λυπάμαι για αυτόν» πρόσθεσε η βουλευτής της ΝΔ.

Η κ. Μπακογιάννη αναφέρθηκε και στην πρόσφατη συνάντησή της με τον πρώην Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, επισημαίνοντας ότι συναντά τον κ. Καραμανλή κάθε δύο μήνες.

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση