GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εναντίον της Ελλάδας αλλά και του Ερντογάν οι οπαδοί της Μπεσίκτας χθες

Όχι μόνο εναντίον της Ελλάδας αλλά και εναντίον του …Ταγίπ Ερντογάν φώναζαν οι οπαδοί της Μπεσίκτας σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με τον...


Όχι μόνο εναντίον της Ελλάδας αλλά και εναντίον του …Ταγίπ Ερντογάν φώναζαν οι οπαδοί της Μπεσίκτας σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με τον Ολυμπιακό χθες το βράδυ - όπως γράφει ο δημοσιογράφος Μιχάλης Ιγνατίου στο προσωπικό του site.
Τραγουδούσαν επίσης με νόημα το εμβατήριο  που παραπέμπει  στον Κεμάλ με την σφαγή της Σμύρνης και την Μικρασιατική καταστροφή: "Στης Σμύρνης τα βουνά ανθίζουν τα λουλούδια, από εκεί που ο ήλιος ανατέλλει… ο  εχθρός μας το βάζει στα ποδιά σαν αέρας. Ζήτω ο Μουσταφά Κεμαλ, εσύ που έριξες τον εχθρό στην θάλασσα…".
Οι οπαδοί της Μπεσίκτας είχαν πρωτοστατήσει στα επεισόδια του πάρκου  Γκεζί το 2013 που είχαν συγκλονίσει την Κωσταντινούπολη  και έκτοτε έχουν μια ιδιότυπη βεντέτα  με το καθεστώς Ερντογάν  - ο οποίος εξάλλου είναι οπαδός  της Φενέρμπαχτσε. Καθώς το καθεστώς στρέφεται εναντίον οποιουδήποτε διαμαρτύρεται, οι οπαδοί της Μπεσίκτας έχουν υιοθετήσει το εμβατήριο αυτό που υμνεί τον Κεμαλ για να προκαλούν κάθε φορά τον Ερντογάν, χωρίς όμως να  μπορεί η αστυνομία να στραφεί εναντίον τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση