GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Λούκας Γιώρκας παραδέχτηκε τον χωρισμό του από την Έλενα Ράπτη!

«Ισχύει ότι δεν είμαστε μαζί τους τελευταίους μήνες», παραδέχτηκε ο Λούκας Γιώρκας μιλώντας στην εκπομπή Happy Day όπου βρέθηκε χθες ...


«Ισχύει ότι δεν είμαστε μαζί τους τελευταίους μήνες», παραδέχτηκε ο Λούκας Γιώρκας μιλώντας στην εκπομπή Happy Day όπου βρέθηκε χθες καλεσμένος. Ο τραγουδιστής εξήγησε πως δεν είναι πια ζευγάρι με την Έλενα Ράπτη επιβεβαιώνοντας τις έντονες φήμες γύρω από το χωρισμό τους. 
 
«Ήμουν σε μια σχέση αρκετό διάστημα και νομίζω ότι διατηρώ χαμηλούς τόνους. Ήταν μια πολύ όμορφη σχέση… Στο σπίτι του καθενός υπάρχουν κάποιες διαφωνίες, οτιδήποτε… Είμαστε όμως μια χαρά με την Έλενα. Ο χωρισμός επήλθε με πολύ ηρεμία», ανέφερε και πρόσθεσε «Θεωρώ ότι η σχέση μας έφτασε σε ένα σημείο που θα έπρεπε να παρθούν κάποιες αποφάσεις και από τις δύο πλευρές», δήλωσε ο τραγουδιστής και ξεκαθάρισε: «Κι εγώ ήθελα να κάνω οικογένεια. Δεν ήταν αυτό η αφορμή. Και οι δύο το θέλαμε».

Πάντως, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο επανασύνδεσης, καθώς όπως είπε: «Σίγουρα δεν ξέρεις τι γίνεται γιατί η ζωή είναι ωραία και είναι και αστεία μερικές φορές».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση