GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δραματικές εξελίξεις – Ομολόγησε ο αστυνομικός που συνελήφθη για τη δολοφονία του ταξιτζή στην Καστοριά

Συνταρακτικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του 52χρονου οδηγού ταξί στην Καστοριά καθώς οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλ...


Συνταρακτικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του 52χρονου οδηγού ταξί στην Καστοριά καθώς οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη ενός άνδρα για τη δολοφονία του άτυχου ταξιτζή. Ο δράστης που ομολόγησε την πράξη του είναι αστυνομικός και συγκεκριμένα ειδικός φρουρός. Υπηρετούσε στην Αθήνα και πήγε με μετάθεση στην Καστοριά, όπου υπηρετούσε στο αστυνομικό τμήμα της πόλης και εντάχθηκε στην Ομάδα Πρόληψης και καταστολής Εγκληματικότητας. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα alphafm.gr, ο αστυνομικός συμμετείχε και στις έρευνες της αστυνομίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 30χρονος ειδικός φρουρός που συνελήφθη και ομολόγησε τη δολοφονία, επιβιβάστηκε στο ταξί στο κέντρο της πόλης. Το όχημα στη συνέχεια ακολούθησε τη διαδρομή μέχρι να φτάσει στην ερημική περιοχή της Λεύκης. Αφού ο 30χρονος δολοφόνησε τον οδηγό ταξί, πυροβολώντας τον δύο φορές, μια στο κεφάλι, στην κροταφική χώρα και μια στο στήθος, επέστρεψε στην πόλη με τα πόδια.
Σύμφωνα με πληροφορίες  το 45άρι πιστόλι με το οποίο πυροβολήθηκε και τραυματίστηκε θανάσιμα ο 52χρονος οδηγός ταξί στην Λεύκη Καστοριάς, βρέθηκε στο σπίτι του ειδικού φρουρού.


Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τη σύλληψη του αστυνομικού στην Καστοριά
Επίσημη ενημέρωση εστάλη πριν από λίγο από την ελληνική αστυνομία σχετικά με τη σύλληψη του αστυνομικού στην Καστοριά, για τη δολοφονία του 52χρονου οδηγού ταξί.
«Για τη χθεσινή δολοφονία του 52χρονου ημεδαπού στη Λεύκη Καστοριάς συνελήφθη 30χρονος ειδικός φρουρός, ο οποίος υπηρετεί της διεύθυνσης αστυνομίας Καστοριάς. Η προανάκριση συνεχίζεται, διερευνώνται τα αίτια» αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Το χρονικό της δολοφονίας
Ο 52χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός σε ερημική περιοχή της Νέας Λεύκης Καστοριάς. Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς σε ερημικό σημείο, εκτός του επαρχιακού δρόμου Λεύκης -Κορομηλιάς, δίπλα στο ποτάμι, ενώ το άψυχο σώμα του οδηγού βρισκόταν σε απόσταση 50 μέτρων από το αυτοκίνητο.
«Βραδινές ώρες σήμερα σε αγροτική περιοχή στη Λεύκη Καστοριάς βρέθηκε νεκρός 52χρονος ημεδαπός άνδρας με τραύμα από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι. Σε απόσταση 40 έως 50 μέτρων περίπου από το σημείο βρέθηκε όχημα ταξί ιδιοκτησίας του» ανέφερε η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας.
Ο οδηγός ταξί έφερε δύο σφαίρες, μία στην κροταφική χώρα και μια στην πλάτη, και σύμφωνα με την αστυνομία χτυπήθηκε από πίσω προς τα εμπρός.

Οι κάμερες πρόδωσαν τον δράστη

Στο πλαίσιο των ερευνών, οι αστυνομικοί άρχισαν να «ξεσκονίζουν» τις κάμερες από τα καταστήματα. Σε μια από αυτές, και συγκεκριμένα στην κάμερα ασφαλείας ενός περιπτέρου, φάνηκε ένα άτομο να επιβιβάζεται στο ταξί. Ο άνδρας αυτός κάτι τους θύμιζε. Μετά από προσεχτική ανάλυση του βίντεο διαπίστωσαν πως πρόκειται για συνάδελφό τους. Έτσι λοιπόν, τον αναζήτησαν και τον συνέλαβαν. Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης ο 30χρονος αστυνομικός ομολόγησε ότι σκότωσε τον 52χρονο για προσωπικές διαφορές.
Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η κάμερα τον δείχνει και μέσα στο ταξί, λίγη ώρα πριν χαθεί το σήμα από το GPS του οχήματος του θύματος.
Οι έρευνες άρχισαν μετά την αναφορά της οικογένειας στην αστυνομία, καθώς από νωρίς χθες το απόγευμα ο 52χρονος δεν απαντούσε στις τηλεφωνικές κλήσεις. Αμέσως στην αστυνομία σήμανε συναγερμός, με δεδομένη την περίπτωση του μανιακού που επιτέθηκε σε δύο οδηγούς ταξί στην Κηφισιά, σκοτώνοντας τον έναν και τραυματίζοντας τον άλλον.
Οι συνάδελφοί του άρχισαν να τον αναζητούν, προσπαθώντας να τον εντοπίσουν. Τελικά, εντόπισαν το όχημά του λίγο μετά τις 9 το βράδυ στην περιοχή της Λεύκης, μέσω του συστήματος των Ραδιοταξί που διαχειρίζεται εταιρεία στην Αθήνα. Ο άνδρας ήταν, ήδη, νεκρός, όταν τον βρήκαν και κλήθηκε άμεσα η Αστυνομία η οποία απέκλεισε την περιοχή.
Μάλιστα, για τη διευκόλυνση των ερευνών μεταφέρθηκαν στην Καστοριά γεννήτριες από το εγκληματολογικό εργαστήριο της Θεσσαλονίκης. Σημειώνεται ότι στο σημείο, δεν βρέθηκε όπλο. Στο σημείο έφτασε και αργά το βράδυ και ο ιατροδικαστής για να εξετάσει τη σορό του άτυχου άνδρα, προκειμένου να αποφανθεί για τις συνθήκες και τα ακριβή αίτια του θανάτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση