GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτή είναι η σύζυγος του Αρτέμη Σώρρα που καταδικάστηκε μαζί του - ΦΩΤΟ

Μαζί με τον Αρτέμη Σώρρα, τον δρόμο της φυλακής, εφόσον βρεθεί και συλληφθεί, θα βαδίσει και η σύζυγος του, Βάια Ρουγκλίου. Το όνομα τ...


Μαζί με τον Αρτέμη Σώρρα, τον δρόμο της φυλακής, εφόσον βρεθεί και συλληφθεί, θα βαδίσει και η σύζυγος του, Βάια Ρουγκλίου.
Το όνομα της συζύγου του Σώρρα είχε βρεθεί στο επίκεντρο μετά την είδηση ότι τόσο ο ίδιος όσο και γυναίκα του επικεφαλής των «Ελλήνων Συνέλευσις» δεν έχουν υποβάλλει τα τελευταία χρόνια φορολογική δήλωση.
Μάλιστα, η κ. Ρουγκλίου έχει δύο ακίνητα στο όνομα της και συγκεκριμένα ένα ένα διαμέρισμα στο κέντρο της Πάτρας και μια βίλα 1.255 τ.μ. στο Θεριανό, η οποία όμως τα τελευταία χρόνια είναι ακατοίκητη.
Να σημειώσουμε ότι ο Σώρρας μηνύθηκε από πρώην συνεργάτη του, ο οποίος κατήγγειλε ότι του έκλεψε το ποσό των 100.000 ευρώ, όταν οι δύο τους συνεργάζονταν στις επιχειρήσεις με τους παιδότοπους.
Δείτε τη φωτογραφία από το patratora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση