GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με μια σφαίρα στο κεφάλι σκότωσε τον υπάλληλο ο Έλληνας Παραολυμπιονίκης

Μια στυγερή δολοφονία με δράστη ένας πασίγνωστο αθλητή που έχει χαρίσει στην ελληνική εθνική ομάδα κολύμβησης αμέτρητες διακρίσεις κα...


Μια στυγερή δολοφονία με δράστη ένας πασίγνωστο αθλητή που έχει χαρίσει στην ελληνική εθνική ομάδα κολύμβησης αμέτρητες διακρίσεις και θύμα έναν υπάλληλό του ο οποίος έφυγε πρόωρα από τη ζωή με μια σφαίρα στο κεφάλι.

Ήταν λίγο μετά τις έντεκα χθες το βράδυ, στις οδούς Μακρυγιάννη και Ποσειδώνος στο Μοσχάτο ακούστηκε ένας πυροβολισμός.

Περιπολικά της άμεσης δράσης έφτασαν στο Μοσχάτο και άνοιξαν την πόρτα του πρακτορείου όπου μέσα εντόπισαν το σώμα ενός άντρα να κείτεται στο πάτωμα νεκρός, καθώς είχε δεχθεί μια σφαίρα στο κεφάλι.

Οι άνδρες της ΕΛΑΣ αμέσως έψαξαν να βρουν τον ιδιοκτήτη του πρακτορείου και να τον οδηγήσουν στο αστυνομικό τμήμα, όπου εκεί παραδέχτηκε την αποτρόπαια πράξη αλλά και τους λόγους που τον οδήγησαν να βγάλει από τη ζωή τον 47χρονο υπάλληλο του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το φονικό πραγματοποιήθηκε για τα μάτια μια γυναίκας.

Μάλιστα όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες πριν το φονικό προηγήθηκε έντονο επεισόδιο μεταξύ των δύο ανδρών με τις φωνές και τις βωμολοχίες τους να ακούγονται σε όλη τη γειτονία.

Ο παραολυμπιονικης που συνελήφθη λίγο ώρα αργότερα από τη δολοφονία, ομολόγησε την πράξη του στους αστυνομικούς και επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους οι οποίοι τον οδήγησαν στο άγριο φονικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση