GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαθήτρια από το Αφγανιστάν με μαντίλα μετέφερε την Σημαία στην μαθητική παρέλαση στο Σύνταγμα!

Μια μαθήτρια από το Αφγανιστάν που φορούσε μαντίλα παρέλασε ως σημαιοφόρος στην μαθητική παρέλαση στο Σύνταγμα η οποία ολοκληρώθηκε λίγο...

Μια μαθήτρια από το Αφγανιστάν που φορούσε μαντίλα παρέλασε ως σημαιοφόρος στην μαθητική παρέλαση στο Σύνταγμα η οποία ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι για την επέτειο της 25ης Μαρτίου στο κέντρο της Αθήνας.

Αρκετοί ήταν αυτοί που παραξενεύτηκαν όταν είδαν το κορίτσι, το οποίο διέφερε ενδυματολογικά από όλες τις υπόλοιπες συμμαθήτριές της οι οποίες ως... είθισται έκαναν παρέλαση με κοντές φούστες και πουκάμισα (που και αυτό συζητιέται κατά πόσο πρέπει να επιτρέπεται σε μια παρέλαση απόδοσης τιμών)
Σημειώνεται ότι πέρσι είχε προκαλέσει εντύπωση μαθήτρια από την Αίγυπτο πάλι στην μαθητική παρέλαση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Στην παρέλαση προπορεύτηκε, ως είθισται, το Γενικό Λύκειο Καλαβρύτων «Ευσέβιος Κηπουργός», με παραδοσιακές φορεσιές και το λάβαρο της επανάστασης του 1821.
Στην παρέλαση συμμετείχαν  τα σχολεία της Α' Αθηνών με τον σημαιοφόρο τους και πέντε παραστάτες το καθένα, καθώς επίσης και το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων και Οδηγισμού, η ομάδα των Special Olympics ο σύλλογος Αρεοπολιτών Μάνης και η Παγκρήτιος Ένωση Αθηνών.
Πάντως η συμμετοχή παιδιών που γεννήθηκαν από αλλοδαπούς και είναι μαθητές στα ελληνικά σχολεία ήταν ιδιαίτερα εμφανής.



Πριν την έναρξη της παρέλασης, κατατέθηκαν στεφάνια στο μνημείο του Aγνώστου Στρατιώτη, εκ μέρους της πολιτικής, πολιτειακής και στρατιωτική ηγεσία της χώρας και έγινε η ανάκρουση του εθνικού ύμνου. Μεταξύ άλλων, στην παρέλαση παρίσταται, εκ μέρους της κυβέρνησης ο υπουργός Παιδειας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κώστας Γαβρόγλου και ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης.


2 σχόλια

  1. ΤΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΤΗΝ 25 ΜΑΡΤΗ;;;;;;
    ΠΩΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ;;;;
    ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΘΥΝΗ ΦΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ Η ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥΣ!!!!!!
    ΠΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΛΛΕΡΓΗ;
    ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ COUDENHOVE-KALERGI: Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
    Η πεμπτουσία του σχεδίου Kalergi.
    Στο βιβλίο του «Praktischer Idealismus», ο Kalergi δηλώνει ότι οι κάτοικοι των μελλοντικών "Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης" δεν θα είναι οι παλαιοί λαοί της Γηραιάς Ηπείρου, αλλά ένα είδος υπανθρώπων που θα προέρχονται από επιμιξία. Δηλώνει ξεκάθαρα, ότι θα πρέπει οι λαοί της Ευρώπης να διασταυρωθούν με ασιατικές και έγχρωμες φυλές, έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα πολυεθνικό κοπάδι χωρίς ποιότητα και εύκολα ελεγχόμενο από την άρχουσα τάξη.
    Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη διεύθυνση http://antipliroforisi.blogspot.gr/2012/12/blog-post_25.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γι΄αυτούς που θα πούν πως πολλές φοράνε μαντήλα λόγω μόδας και τι έγινε λοιπόν που την φόρεσε, θα απαντήσω πως οι μουσουλμάνες φοράνε μαντήλα σαν σύμβολο υποταγής στον άνδρα.
    Τι δουλειά έχει κάτι τέτοιο λοιπόν σε μια πολιτισμένη κοινωνία που η γυναίκα είναι ίση με τον άνδρα?
    Τι δουλειά έχει μια μουσουλμάνα να σηκώνει την Ελληνική σημαία στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου αφού έχει θρησκεία ίδια με των τούρκων?
    Και τι δουλειά έχουν οι αφγανοί σε μια πολιτισμένη κοινωνία, αφού έχουν έθιμα όπως το "bacha bazi" δηλαδή βιασμό μικρών αγοριών?
    "Συγχαρητήρια" στην ελληνική κυβέρνηση που σπίλωσε την Εθνική επέτειο και την μνήμη των ηρώων που αγωνίστηκαν τότε. Τα κόκαλα του Κολοκοτρώνη θα τρίζουνε στον τάφο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση