Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Κυριακή, 19 Μαρτίου 2017

  Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι έφηβοι έπαιξαν ποδόσφαιρο


  Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι έφηβοι από τις νεολαίες των κομμάτων ΑΚΕΛ και Ρεπουμπλικανικό Τουρκικό Κόμμα (ΡΤΚ) έπαιξαν ποδόσφαιρο στο πλαίσιο πρωτοβουλίας για τη δημιουργία πνεύματος αλληλοκατανόησης μεταξύ των νέων των δύο κοινοτήτων. Το εναρκτήριο λάκτισμα του αγώνα, που έληξε ισόπαλος 2-2, έδωσαν οι ηγέτες των δύο κομμάτων, 'Αντρος Κυπριανού και Τουφάν Ερχουρμάν.

  Σε δηλώσεις υπογράμμισαν από κοινού τη σημασία της ειρηνικής συμβίωσης, αλλά και της φιλίας, ιδιαίτερα μεταξύ των Ελληνοκύπριων και Τουρκοκύπριων νέων. «Τέτοιες εκδηλώσεις είναι πολύ σημαντικές για να στείλουμε ένα μήνυμα ότι θέλουμε ειρήνη, θέλουμε λύση στο Κυπριακό, θέλουμε ειρηνική συμβίωση Ελληνοκύπριων και Τουρκοκύπριων», ανέφερε ο γενικός γραμματέας του ΑΚΕΛ.

  Ο γενικός γραμματέας του ΡΤΚ είπε ότι αυτό που έχει σημασία είναι ότι «ΡΤΚ και ΑΚΕΛ, που εργάζονται για τη συνολική λύση του Κυπριακού, σήμερα για άλλη μια φορά αποδεικνύουν με την πρωτοβουλία τους ότι συμβάλλουν και στο κτίσιμο της ειρήνης στον τόπο μας και στην καλλιέργεια της ειρήνης στους νέους μας».

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι έφηβοι έπαιξαν ποδόσφαιρο Rating: 5 Reviewed By: Press- gr