GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για τους σινεφίλ: Έρχεται η Εβδομάδα Αφρικανικού Κινηματογράφου

Σινεμά με μύθους, εξωτισμό από το παρελθόν και σύγχρονες ανθρώπινες ιστορίες από τη Μαύρη Ήπειρο φέρνει η Εβδομάδα Αφρικανικού Κινημα...


Σινεμά με μύθους, εξωτισμό από το παρελθόν και σύγχρονες ανθρώπινες ιστορίες από τη Μαύρη Ήπειρο φέρνει η Εβδομάδα Αφρικανικού Κινηματογράφου στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος (9-15/3).

Ο συναρπαστικός κόσμος της γνωστής και άγνωστης Αφρικής αποκαλύπτεται μέσα από 18 ταινίες που προέρχονται από εννέα χώρες: από την Αλγερία, την Αγκόλα,την Κένυα,τη Νιγηρία, το Σουδάν, τη Νότια Αφρική ως την Αίγυπτο, το Μαρόκο και τη Τυνησία.

Το συναρπαστικό ταξίδι στην Αφρική με τη ματιά και κυρίως, με την ψυχή των αφρικανών σκηνοθετών διοργανώνεται για 6η χρονιά από την Ταινιοθήκη της Ελλάδος σε συνεργασία με τις διαπιστευμένες πρεσβείες και επίτιμα προξενεία αφρικανικών χωρών στην Ελλάδα. 

Στη συνέχεια οι προβολές της Εβδομάδας Αφρικανικού Κινηματογράφου θα μεταφερθούν για πρώτη φορά και στην Θεσσαλονίκη από τις 16 έως 22/3.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση