GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΕΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ! Η φιέστα του Σπίρτζη και η «σιωπή του αμνού» Μώραλη...

Από τον Ηλία Προφήτη.  Σε απίστευτους θεατρινισμούς επιδίδεται ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης, που χθες έστησε ολόκληρη εκδήλωση-...

Από τον Ηλία Προφήτη. 

Σε απίστευτους θεατρινισμούς επιδίδεται ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης, που χθες έστησε ολόκληρη εκδήλωση-φιέστα στα Μανιάτικα, επειδή, λέει… έφτασε εκεί ο Μετροπόντικας!

Και όλα αυτά ο «πονηρούλης» Σπίρτζης γιατί τα έκανε;

Πολύ απλά, επειδή η νέα Γραμμή Αγία Μαρίνα-Πειραιάς… πάει κατά διαόλου, αφού αντί να ολοκληρωθεί εφέτος, θα λειτουργήσει το… 2022, δηλαδή με 5 χρόνια καθυστέρηση!
Ωστόσο, για να ρίξει «στάχτη στα μάτια» των Πειραιωτών έστησε ένα κακόγουστο και φτηνό σώου, με συμμέτοχο και συν-παρουσιαστή τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη, ο οποίος δεν λέει… Κιχ για την απίστευτη αυτή καθυστέρηση του έργου, όπως κάνει και με το ΤΡΑΜ που έχει διαλύσει ολόκληρο τον Πειραιά και διώχνει κόσμο από την πόλη.

Στο παιχνίδι αυτό της παραπλάνησης των πολιτών έχουν μπει –ξεσκονίζοντας τον υπουργό- και οι Δήμαρχοι Κορυδαλλού Σταύρος Κασιμάτης, Αγίας Βαρβάρας Γιώργος Καπλάνης και, Νίκαιας Γιώργος Ιωακειμίδης –πρώην ΠΑΣΟΚοι και νυν ΣΥΡΙΖΑίοι- οι οποίοι κοροϊδεύουν τους δημότες τους, αποδεχόμενοι να παραδοθούν 3 σταθμοί ως το 2019-20, οπότε το έργο θα φτάσει Νίκαια, αλλά θα παραμείνει… τυφλό και δεν θα πιάσει Δημοτικό Θέατρο!

Έτσι θα διακινούνται στις πάνω γειτονιές 30.000 άτομα, αντί για 130.000 και προς Πειραιά και αεροδρόμιο κανείς- μισές δουλειές δηλαδή…

Φυσικά, αυτό δεν εμποδίζει τον Σπίρτζη να δουλεύει τον κόσμο, αφού, όπως θα έλεγε και ο Ζουράρις, μέχρι το 2022… ποιος ζει, ποιος πεθαίνει!
Το σίγουρο είναι ότι Μετρό-Τραμ έχουν γίνει «ανοιχτή πληγή» για τον Πειραιά, με τον Δήμαρχο Γιάννη Μώραλη να παρακολουθεί αμέτοχος τις δραματικές εξελίξεις, παίζοντας σε «τριπλό ταμπλώ»: Με την κυβέρνηση για να πάρει κανά φράγκο, με τον Μητσοτάκη τον οποίο συναντάει και στηρίζει και με «ολίγη Φώφη», λόγω παιδικής φιλίας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση