GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Τζέραρντ Μπάτλερ σε ρόλο μετεωρολόγου

Όλοι οι θαυμαστές του Τζέραρντ Μπάτλερ ετοιμαστείτε να τον δείτε σε έναν διαφορετικό ρόλο, αυτόν του μετεωρολόγου. Όχι, ο χολιγουντια...


Όλοι οι θαυμαστές του Τζέραρντ Μπάτλερ ετοιμαστείτε να τον δείτε σε έναν διαφορετικό ρόλο, αυτόν του μετεωρολόγου. Όχι, ο χολιγουντιανός ηθοποιός δεν πρόκειται να αλλάξει επάγγελμα, αλλά στη νέα ταινία καταστροφής ετοιμάζεται να υποδυθεί έναν εντελώς αλλιώτικο μετεωρολόγο.

Η ταινία ονομάζεται Geostorm και ο Τζέραρντ θα παίξει έναν σχεδιαστή δορυφόρων που θα πρέπει να συνεργαστεί με τον αδελφό του (Τζιμ Στέρτζες), με τον οποίο όμως έχει να μιλήσει πολλά χρόνια, για να σώσουν τον κόσμο ελέγχοντας τους κλιματικούς δορυφόρους, που δυσλειτουργούν.

Στην ταινία παίζουν ακόμα η Άμπι Κόρνις, ο Άντι Γκαρσία και ο Εντ Χάρις, ενώ στο τιμόνι της σκηνοθεσίας βρίσκεται ο Ντιν Ντέβλιν που κάτι παραπάνω ξέρει για τις ταινίες καταστροφές αφού συμμετείχε στην παραγωγή των ταινιών Ημέρα Ανεξαρτησίας 1 και 2, Στάργκεϊτ και Γκονζίλα (1998).

Η ταινία θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 20 Οκτωβρίου, ενώ μόλις χθες κυκλοφόρησε το τρέιλερ της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση