GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Βουλευτές της πλειοψηφίας θα επικυρώσουν την εισήγηση Τσίπρα- Τσακαλώτου»

Την πεποίθησή του ότι «η κυβερνητική πλειοψηφία, μετά από διάλογο στα συλλογικά όργανα του κόμματος και συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικ...


Την πεποίθησή του ότι «η κυβερνητική πλειοψηφία, μετά από διάλογο στα συλλογικά όργανα του κόμματος και συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, συνεκτιμώντας αρνητικά και θετικά, θα επικυρώσει την εισήγηση Τσίπρα- Τσακαλώτου και η χώρα θα προχωρήσει», καταθέτει σε συνέντευξή του στην «Αυγή» της Κυριακής ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης. Άλλωστε, «κάθε καθυστέρηση δημιουργεί κινδύνους», επισημαίνει.

Σε άλλο σημείο, προβαίνει στην εκτίμηση ότι «η μείωση της ανεργίας, η έξοδος από τα μνημόνια το 2018, η δυναμική ανάκαμψη της οικονομίας όπως προβλέπεται και από διεθνείς οίκους που δεν είναι προφανώς φιλοΣΥΡΙΖΑ, η συνέχιση των αλλαγών και των μεταρρυθμίσεων που έχει ανάγκη η χώρα και έχουν καθυστερήσει δεκαετίες, θα αλλάξουν και την καθημερινότητα και την ψυχολογία των πολιτών, θα δημιουργήσουν ένα νέο πεδίο εκλογικής και πολιτικής αντιπαράθεσης. Σε αυτές τις νέες συνθήκες η διάκριση πρόοδος- συντήρηση, αριστερά- δεξιά θα πάρουν διαφορετικά χαρακτηριστικά αντιπαράθεσης».

Και εκτίμησή του, εν κατακλείδι, είναι ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας με σχέδιο και πρόγραμμα θα κερδίσουν την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού και στις κάλπες του 2019. Ας μην ποντάρουν τα πάντα στις δημοσκοπήσεις και την πίεση των μέσων ενημέρωσης».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση