GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτός είναι ο δράστης της επίθεσης στο αεροδρόμιο Ορλί - ΦΩΤΟ

Η Γαλλική εφημερίδα Le Parisien έδωσε στη δημοσιότητα το πρόσωπο του δράστη που επιτέθηκε νωρίτερα στο αεροδρόμιο του Ορλί στο Παρίσι. ...


Η Γαλλική εφημερίδα Le Parisien έδωσε στη δημοσιότητα το πρόσωπο του δράστη που επιτέθηκε νωρίτερα στο αεροδρόμιο του Ορλί στο Παρίσι.

Ο λόγος για τον 39χρονο, Ζιγέντ Μπεν Μπελγκασέμ, ο οποίος προσπάθησε να αποσπάσει το όπλο ενός στρατιώτη και λίγα λεπτά αργότερα έπεσε νεκρός από πυρά στρατιωτικών.

Μιάμιση ώρα πριν από την επίθεση στο Ορλί, ο άνδρας είχε πυροβολήσει εναντίον των αστυνομικών που τον σταμάτησαν για έλεγχο σε ένα βόρειο παρισινό προάστιο και στη συνέχεια έκλεψε ένα αυτοκίνητο σε ένα νότιο προάστιο προκειμένου να μεταβεί στο αεροδρόμιο, σε απόσταση 10 χλμ. από εκεί.

Σχεδόν 3.000 άνθρωποι απομακρύνθηκαν από τον νότιο τερματικό σταθμό και οι επιβάτες που βρίσκονταν στον δυτικό τερματικό σταθμό περιορίστηκαν εκεί, διευκρίνισε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών Πιέρ-Ανρί Μπραντέ. Δεν υπήρξαν τραυματίες, πρόσθεσε.

Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρχαν εκρηκτικά, ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών.

Λίγη ώρα από το περιστατικό, στο Twitter κυκλοφόρησε φωτό-ντοκουμένο, που δείχνει τον δράστη, πεσμένο νεκρό στο πάτωμα, χωρίς οι Αρχές ακόμα να έχουν προσδιορίσει την ταυτότητά του, τονίζοντας, ωστόσο, ότι σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις πρόκειται για ''ριζοσπαστικοιημένο μουσουλμάνο''.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση