GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Ερντογάν απειλεί με διπλωματικές κινήσεις τις ΗΠΑ για τη σύλληψη του Τούρκου τραπεζίτη

Η Τουρκία θα προβεί στις απαραίτητες διπλωματικές και νομικές κινήσεις αναφορικά με τη σύλληψη ενός κορυφαίου τραπεζίτη της τουρκικής τρ...


Η Τουρκία θα προβεί στις απαραίτητες διπλωματικές και νομικές κινήσεις αναφορικά με τη σύλληψη ενός κορυφαίου τραπεζίτη της τουρκικής τράπεζας Halkbank, δήλωσε σήμερα ένας σύμβουλος του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ένα διευθυντικό στέλεχος της Halkbank, της πέμπτης μεγαλύτερης τράπεζας της Τουρκίας με βάση τα περιουσιακά στοιχεία, κατηγορείται ότι συνωμότησε με τον τουρκοϊρανό έμπορο χρυσού Ρεζά Ζαράμπ, ο οποίος δικάζεται ήδη. Ο Τούρκος υπουργός Δικαιοσύνης δήλωσε νωρίτερα πως η σύλληψη ήταν μια «εντελώς πολιτική» κίνηση.

Σε συνέντευξή του στο δίκτυο NTV, ο προεδρικός σύμβουλος Τζεμίλ Ερτέμ δήλωσε επίσης πως περιμένει ότι η οικονομική ανάπτυξη της Τουρκίας θα υπερβεί το 2,5% κατά το τελευταίο τρίμηνο του 2016.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση