GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΟ ΤΟΝ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ! ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ και ο Παυλόπουλος στην παραίτηση της Ράικου...

Με μια λακωνική ανακοίνωση στο twitter το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών του Γ. Παπανδρέου εμπλέκει και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκό...

Με μια λακωνική ανακοίνωση στο twitter το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών του Γ. Παπανδρέου εμπλέκει και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο στο θέμα της παραίτησης και των καταγγελιών της εισαγγελέως Διαφθοράς Ελ. Ράικου...

3 σχόλια

  1. Ο ΠΑΚΗΣ ‘’ΣΩΖΕΙ’’ ΤΟΝ ΠΑΝΟ?
    Τον Ιούλιο του 2009 το όνομα του Πάνου Καμμένου
    ==================================================
    συνδέθηκε με το σκάνδαλο του «συνδικάτου του εγκλήματος», όπως ονομάστηκε από τον Τύπο, με «εγκέφαλο» τον Παναγιώτη Βλαστό που μεταξύ πολλών άλλων εγκληματικών ενεργειών ήταν υπεύθυνος και για την απαγωγή του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου. Σύμφωνα με τις αναφορές, οι Πάνος Καμμένος και Χρήστος Μαρκογιαννάκης ανήκαν στους βουλευτές που αναφέρθηκαν απ'τους κακοποιούς ως καλοί και έμπιστοι φίλοι που τους διευκόλυναν, σε συνομιλίες που υπέκλεψαν οι ελληνικές μυστικές υπηρεσίες (ΕΥΠ) . Ο διοικητής της ΕΥΠ (και μετέπειτα βουλευτής του ΛΑΟΣ) Ιωάννης Κοραντής δήλωσε ότι αρνήθηκε να επεξεργαστεί τις μαγνητοφωνημένες συνομιλίες επειδή αποτελούσαν απόδειξη εμπλοκής συγκεκριμένων πολιτικών προσώπων της Νέας Δημοκρατίας.
    Η απόφαση του αυτή,
    σύμφωνα με τον ίδιο, οδήγησε στην αποπομπή του από την ηγεσία της ΕΥΠ με εντολή του τότε Υπουργού Εσωτερικών Προκόπη Παυλόπουλου

    ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ
    «Η Δικαιοσύνη αποφεύγει την πραγματογνωμοσύνη»
    ===============================================
    Ο συνήγορος του Παναγιώτη Βλαστού, Φραγκίσκος Ραγκούσης, τόνισε: «Εξ υπαρχής όλοι οι κατηγορούμενοι καταγγείλανε τη νόθευση των απομαγνητοφωνημένων συνομιλιών στην υπόθεση της απαγωγής Παναγόπουλου, το στήσιμο κατηγοριών με κοπτοραπτική που διενήργησαν αξιωματικοί του ΙΔΕΖΙ, καθώς και την υποκλοπή των συνομιλιών, δεδομένου ότι δεν υπάρχει βούλευμα που να επιτρέπει στην ΕΥΠ να παρακολουθεί και να καταγράφει τις συνομιλίες του Βλαστού και των λοιπών κατηγορουμένων. Ζητήσαμε πολλάκις από την ανακρίτρια τη διενέργεια πραγματογνωμοσύνης...

    Η απορία μου ως νομικού είναι τι έχει να φοβηθεί η Δικαιοσύνη και δεν διατάσσει τη διενέργεια πραγματογνωμοσύνης, ώστε να λάμψει η αλήθεια;».
    http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=18684950


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΔΕΝ…ΑΚΟΥΣΕ ΤΙΠΟΤΕ?

    ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΕΝΤΟΛΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ,ΑΠΟ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ
    Αποκαλύψεις βόμβα στην υπόθεση της απαγωγής Παναγόπουλου

    "Αφού αναφέρεστε σε όσα λένε
    στην τηλεφωνική τους συνομιλία ο Βλαστός και ο Τρομπούκης για το όνομά μου, γιατί δεν λέτε τίποτε για την εμπλοκή του ονόματος του Βαρδινογιάννη στην ίδια συνομιλία;" διερωτήθηκε ο υφυπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας μιλώντας στο βραδυνό δελτίο ειδήσεων του MEGA, προσθέτοντας ότι απ' όσα διάβασε στην συνομιλία του Βλαστού με τον Τρομπούκη, "ο κ. Βαρδινογιάννης έδωσε εντολή για τη δολοφονία μπράβου της νύχτας".

    Πρόσφατα άρθρα: Ρενάτα Γρυπάρη
    http://www.newstime.gr/?i=nt.el.article&id=7511
    Βαριά σκιά πάνω από το Μαξίμου, καθώς από τις ηχογραφημένες συνομιλίες μεταξύ του Π. Βλαστού - του φερόμενου ως "εγκεφάλου" της συμμορίας των απαγωγέων του εφοπλιστή Π. Παναγόπουλου - με τους συγκατηγορουμένούς του προκύπτει εμπλοκή πολιτικών προσώπων, δικηγόρων, εισαγγελικών λειτουργών και αστυνομικών σε θέσεις - κλειδιά.

    Σύμφωνα με αρκετά δημοσιεύματα του Τύπου,
    ο Βλαστός αναφέρεται - μεταξύ άλλων - στη σύζυγο του αναπληρωτή υπουργού Δημόσιας Τάξης Χρ. Μαρκογιαννάκη, στον υφυπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας Π. Καμμένο και στον επιχειρηματία πρώην εκδότη Χρήστο Καλογρίτσα.
    Σε μια από τις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες, που έχουν έλθει στη δημοσιότητα, η σύζυγος του Π. Βλαστού συνομιλεί με τον διευθυντή των φυλακών Μιχάλη Κυριακάκη για τη μεταγωγή του και εκείνος επικαλείται για την υπόθεση την εμπλοκή της συζύγου του αναπληρωτή υπουργού Δημόσιας Τάξης κ. Μαρκογιαννάκη.
    O αναπληρωτής υπουργός εξέδωσε το απόγευμα της Τετάρτης (8/7) την εξής ανακοίνωση: "Σχετικά με τα διαλαμβανόμενα στην από 27-05-2009 συνομιλία μεταξύ Μιχάλη Κυριακάκη Δ/ντη φυλακών Αγιάς Χανίων και Χήρας Ιωάννας του Σπυρίδωνα διευκρινίζεται ότι πράγματι ο Μιχάλης Κυριακάκης μετέφερε την παράκλησή του στη σύζυγό μου, που εργάζεται ως μετακλητή υπάλληλος στο Γραφείο μου, να διερευνηθεί η δυνατότητα τοποθέτησης τελειόφοιτου σπουδαστή της Σχολής Μηχανικών Αεροσκαφών (ΣΜΑ) στα Χανιά. Οποιαδήποτε άλλη προσπάθεια ερμηνείας δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα".
    Στην εικόνα προστέθηκε η γραμματέας του υφυπουργού Υγείας, Μ. Σαλμά και υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ το 2004, Μαρία Σωτηρίου, που παραιτήθηκε χθες και διατηρούσε σχέσεις με το Γ. Τρομπούκη, στον οποίο αποδίδεται προσπάθεια ξεπλύματος μέρους των λύτρων της συμμορίας.
    Ο ίδιος ο Τρομπούκης σε συνομιλία του με τον Γ. Βλαστό εμπλέκει και τον υφυπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας, Π. Καμένο. Ο κ. Καμμένος, από την πλευρά του, σε μια προσπάθεια να υπερασπιστεί το όνομά του, αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι έχει οποιαδήποτε ανάμειξη στην υπόθεση μεταγωγής του Βλαστού σε άλλη φυλακή, ενώ άφησε σαφείς αιχμές κατά της οικογένειας Βαρδινογιάννη.

    "Αφού αναφέρεστε σε όσα λένε στην τηλεφωνική τους συνομιλία ο Βλαστός και ο Τρομπούκης για το όνομά μου, γιατί δεν λέτε τίποτε για την εμπλοκή του ονόματος του Βαρδινογιάννη στην ίδια συνομιλία;" διερωτήθηκε ο υφυπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας μιλώντας στο βραδυνό δελτίο ειδήσεων του MEGA, προσθέτοντας ότι απ' όσα διάβασε στην συνομιλία του Βλαστού με τον Τρομπούκη, "ο κ. Βαρδινογιάννης έδωσε εντολή για τη δολοφονία μπράβου της νύχτας".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ‘’ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ’’ ΑΚΟΜΗ ?

    [[Μέχρι τώρα έχει αποκαλυφθεί ότι ο ίδιος άνθρωπος εμφανίζεται να εκπροσωπεί 158 υπεράκτιες εταιρίες γνωστού εφοπλιστή.]]

    ΒΟΜΒΑ: ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ , ΠΟΥ ΖΕΙ ΣΤΗ ΧΛΙΔΗ, ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΟΥ ΣΔΟΕ.
    Αποκάλυψη – βόμβα !
    Πολυτελή ακίνητα απλησίαστα για τους κοινούς θνητούς, κρυμμένα πίσω από offshore εταιρίες, συμβόλαια μεταξύ ισχυρών, πακτωλός χρημάτων, αχυράνθρωποι και στο βάθος του τούνελ ένα προβεβλημένο πολιτικό πρόσωπο, ηγέτης αντιμνημονιακού κόμματος...
    Η νέα έρευνα του ΣΔΟΕ που ξεκίνησε πριν από λίγους μήνες, εξελίσσεται σε «καυτή πατάτα» στα χέρια των ελεγκτών, καθώς έχει σκοντάψει σε ισχυρά πολιτικά και επιχειρηματικά συμφέροντα της χώρας, ωστόσο οι επιτελείς στο κτίριο της οδού Πειραιώς, δηλώνουν αποφασισμένοι να την συνεχίσουν όποιον κι αν αγγίζει.
    Η έρευνα είχε ξεκινήσει με εισαγγελική παραγγελία και με άλλο αντικείμενο, ωστόσο στη συνέχεια και όσο προχωρούσε η διασταύρωση στοιχείων για το πόθεν έσχες, αποκαλύφθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες του briefingnews.gr, ότι ο συγκεκριμένος πολιτικός αρχηγός νοικιάζει υπερπολυτελές ακίνητο από offshore εταιρία. Εκτός από το ζήτημα που τίθεται για το αν το νόμιμο είναι και ηθικό για έναν αρχηγό κόμματος που επέλεξε την οδό των υπεράκτιων εταιριών, οι οποίες βρίσκονται στο στόχαστρο για εκτεταμένη φοροδιαφυγή, η συμφωνία ενοικίασης έκρυβε και ένα άλλο μυστικό.
    Το όνομα Γέωργιος-Αλέξανδρος Α. που εμφανίζεται ως εκπρόσωπος της υπεράκτιας εταιρίας. Αμέσως στους φοροελεγκτικούς μηχανισμούς όλων των βαθμίδων, σήμανε συναγερμός καθώς πρόκειται για όνομα στο οποίο έχουν «σκοντάψει» δεκάδες φορές. Μέχρι τώρα έχει αποκαλυφθεί ότι ο ίδιος άνθρωπος εμφανίζεται να εκπροσωπεί 158 υπεράκτιες εταιρίες γνωστού εφοπλιστή. Οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ προσπαθούν τώρα να ξετυλίξουν το κουβάρι ώστε να αποκαλυφθεί πλήρως η σχέση του πολιτικού με τον εφοπλιστή πίσω από τον οποίο αναζητούν εδώ και καιρό ίχνη πολιτικού χρήματος, καθώς στο παρελθόν είχε συνεργαστεί και με άλλο πολιτικό πρόσωπο στις αγοραπωλησίες ακινήτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση