GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επτά συλλήψεις από την αστυνομική επιχείρηση στο Μπέρμινγχαμ - ΤΩΡΑ

Επτά ύποπτοι έχουν συλληφθεί στο πλαίσιο της επιδρομής που πραγματοποίησε η βρετανική αστυνομία της νύχτας σε κατοικία στο Μπέρμιγχαμ, μ...


Επτά ύποπτοι έχουν συλληφθεί στο πλαίσιο της επιδρομής που πραγματοποίησε η βρετανική αστυνομία της νύχτας σε κατοικία στο Μπέρμιγχαμ, μερικές ώρες μετά την ισλαμιστικής εμπνεύσεως επίθεση στο Λονδίνο που στοίχισε τη ζωή σε τέσσερις ανθρώπους και στον δράστη, υπαρχηγό της Αστυνομίας, Μαρκ Ρόουλι.

Ο ίδιος ανέφερε, σε δηλώσεις έξω από την Scotland Yard, ότι από τη χθεσινή επίθεση 29 άτομα έχουν τραυματιστεί και άλλα επτά παραμένουν σε κρίσιμη κατάσταση.

Το Μπέρμινγχαμ είναι ένα προπύργιο των βρετανών ισλαμιστών και ένας από τους δράστες των επιθέσεων στις Βρυξέλλες και το Παρίσι, ο Μοχάμεντ Αμπρίνι, είχε διαμείνει εκεί πριν από τις επιθέσεις.

Το σενάριο της «ισλαμιστικής τρομοκρατίας» προκρίνεται από τις βρετανικές αρχές για την επίθεση στο Λονδίνο, η οποία στοίχισε τη ζωή σε τέσσερις ανθρώπους, πέραν του δράστη, και προκάλεσε περίπου 40 τραυματίες μπροστά από το κοινοβούλιο, ακριβώς έναν χρόνο μετά τις φονικές επιθέσεις των Βρυξελλών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση