GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δίνει μάχη με τον καρκίνο η πρώην σύζυγος του Μάικλ Τζάκσον - ΦΩΤΟ

H νοσοκόμα που έγινε διάσημη για τον γάμο της με τον βασιλιά της pop Μάικλ Τζάκοσν πάσχει από καρκίνο του στήθους και η κόρη της, Πάρις...


H νοσοκόμα που έγινε διάσημη για τον γάμο της με τον βασιλιά της pop Μάικλ Τζάκοσν πάσχει από καρκίνο του στήθους και η κόρη της, Πάρις Τζάκσον είναι στο πλευρό της.
Μαμά και κόρη είχαν να μιλήσουν από το 2013, όταν η Πάρις δήλωνε ότι δεν ήθελε ούτε να την ξέρει... Όταν, όμως, το περασμένο καλοκαίρι η 58χρονη Ντέμπι Ρόου διαγνώστηκε με καρκίνο και το είπε στην κόρη της, η Πάρις έτρεξε για συμπαράσταση στη μητέρα της και από τότε είναι αχώριστες.
Η Ντέμπι Ρόουδηλώνει ότι για χάρη της έχει τη δύναμη να σηκωθεί από το κρεβάτι κάθε πρωί, αφού οι συχνές χημειοθεραπείες την έχουν καταβάλει, αλλά και η 19χρονη κόρη του Μάικλ Τζάκσον είναι συνέχεια στο πλευρό της.
Δημοσίευσε, μάλιστα,μια φωτογραφία της μητέρας της, η οποία δεν θυμίζει σε τίποτα την γυναίκα που όλοι ξέραμε, θέλοντας να την εμψυχώσει να συνεχίζει τις θεραπείες της!
«Δεν είναι υπέροχη;», έγραψε η 19χρονη κάτω από την φωτογραφία της μητέρας της.
Δείτε τις φωτογραφίες:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση