GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Τόσκας για τον Σώρρα: Έκανε τεράστια ζημιά με τα παραμύθια του

«Τον Σώρρα και τον κάθε Σώρρα, προσπαθούμε να τον οδηγήσουμε εκεί που επιβάλλει και αποφασίζει η δικαιοσύνη» επεσήμανε ο αναπληρωτής υπο...


«Τον Σώρρα και τον κάθε Σώρρα, προσπαθούμε να τον οδηγήσουμε εκεί που επιβάλλει και αποφασίζει η δικαιοσύνη» επεσήμανε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας.

«Για να πάψει ο καθένας που κοροϊδεύει τον κόσμο, του τρώει τα λεφτά και τον παραμυθιάζει ότι αυτός έχει τη συνταγή για τον παραδεισένιο κόσμο και όλοι οι άλλοι του λέμε ψέματα. Να πάψουν αυτοί οι τύποι να κοροϊδεύουν όποιους μπορούν να κοροϊδεύουν» πρόσθεσε ο κ. Τόσκας μιλώντας στον Alpha 9,89.

«Σε άλλες χώρες θα είχε γίνει αντιληπτός νωρίτερα και δεν θα εξαπατούσε αυτούς που ήδη εξαπάτησε και οικονομικά αλλά και πολιτικά. Έκανε τεράστια ζημιά και στο πολιτικό επίπεδο με τα παραμύθια του και τις φασιστικές του απόψεις» συνέχισε ο κ. Τόσκας.

«Υπήρχαν ενδείξεις ότι κάτι δεν πάει καλά, όλος ο κόσμος το καταλάβαινε. Δεν μπορεί να έχεις 600 δισ. και να μην είσαι γνωστός στη λίστα Forbes. Αυτός κατόρθωνε και εξαπατούσε καλόπιστο, ευκολόπιστο κόσμο. Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη όμως…» τόνισε ο κ. Τόσκας.

Ο αναπληρωτής προστασίας του Πολίτη επεσήμανε μεταξύ άλλων: «Η απόδειξη ότι έφυγε είναι αποδοχή, ουσιαστικά, της ενοχής του. Θα πρέπει να προβληματιστούμε από το γεγονός ότι τα παραμύθια, πιάνουν τόπο σε εποχές κρίσης αλλά έχουν κοντά ποδάρια. Ο Σώρρας «πιάστηκε» από την οικονομική κρίση».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση