GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θύμα του Σώρρα: Πώς μου έφαγε ο Αρτέμης τα λεφτά

Την ίδια στιγμή που ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του εξακολουθούν να παραμένουν άφαντοι, ένας από τους κατηγόρους του σπάει τη σιωπ...


Την ίδια στιγμή που ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του εξακολουθούν να παραμένουν άφαντοι, ένας από τους κατηγόρους του σπάει τη σιωπή του και μιλά ανοιχτά για όλα όσα είχε ζήσει δίπλα στον "Σωτήρα της χώρας". Μιλά στην κάμερα του thebest.gr για τις μετοχές της τράπεζας της Ανατολής από το... Μοναστηράκι αλλά και "... την απάτη που τον οδήγησε στο κλείσιμο της επιχείρησης του και αρκετές χιλιάδες ευρώ χρέος...".

Ο καταζητούμενος σε Ελλάδα και εξωτερικό Αρτέμης Σώρρας φαίνεται πως κατέχει πλεόνασμα πειθούς, αλλιώς δεν εξηγούνται όλα όσα έχει καταφέρει. Για τα οποία μάλιστα πρόσφατα καταδικάστηκε μαζί με τη σύζυγό του σε 8 χρόνια φυλάκιση χωρίς αναστολή και δυνατότητα έφεσης, ενώ του στερήθηκε και το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι.

Μετοχές από το... Μοναστηράκι 

Ο πρώην συνέταιρός του Σωτήρης Κουρμούζης υποστηρίζει ότι ειδικά τις περιβόητες μετοχές της Τράπεζας της Ανατολής, τις οποίες ισχυρίζεται ότι τις κληρονόμησε από τη γιαγιά του, στην πραγματικότητα ο Σώρρας τις αγόρασε από μαγαζί στο Μοναστηράκι, πληρώνοντας μάλιστα αντί για 2 ευρώ που κόστιζε η μία, τελικά 1 ευρώ μετά από παζάρια.

Ο πρώην συνεργάτης του ερωτηθείς για το που μπορεί να βρίσκεται σήμερα, είπε πως είχε σχέσεις με διάφορες γειτονικές χώρες καθώς έκανε εισαγωγές παιχνιδιών για παιδότοπους από Ιταλία, αλλά στο παρελθόν είχε σχέσεις και με Βουλγαρία και εμπόριο οχημάτων. Αν και ο κ. Κουρμούζης πιστεύει πως τελικά ο Αρτέμης Σώρρας βρίσκεται στην Ελλάδα.

«Ο Αρτέμης αναζητά μύθους για να βγάλει χρήματα. Αλλά ακόμη και να μην τους βρει, μπορεί να τους δημιουργήσει», είπε χαρακτηριστικά ενώ σήμερα νοιώθει δικαιωμένος από τα ελληνικά δικαστήρια, αλλά παραμένει πιο φτωχός καθώς τα χρήματα που έχασε δεν πιστεύει ότι θα τα πάρει ποτέ πίσω.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση