GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποια είναι η γυναίκα του Σώρρα, σκιά σε κάθε του βήμα

Η Βαία Ρουγκλίου καταδικάστηκε σε 8 χρόνια όπως και ο σύζυγός της Αρτίμης Σώρρας. Ωστόσο και οι δύο αναζητούνται από τις αρχές, καθότι ...


Η Βαία Ρουγκλίου καταδικάστηκε σε 8 χρόνια όπως και ο σύζυγός της Αρτίμης Σώρρας. Ωστόσο και οι δύο αναζητούνται από τις αρχές, καθότι έχουν γίνει άφαντοι.
Θυμίζουμε ότι το όνομα της είχε δει το φως της δημοσιότητας όταν αμφότεροι δεν είχαν καταθέσει φορολογική δήλωση τα τελευταία χρόνια.
Σύμφωνα με την τελευταία κατατεθειμένη φορολογία εισοδήματος τους, του 2014 (χρήση 2013) εμφανίζει εισόδημα μόλις 20.000 ευρώ από εισαγωγή κεφαλαίων, δάνεια ή δωρεές. Αν και ισχυρίζεται ότι έχει κατατεθειμένα 600 δισ. δολάρια σε τράπεζα του Μόντρεαλ, δηλώνει στην Εφορία τόκους καταθέσεων μόλις 93 ευρώ και αυτά από τη σύζυγό του.
Η σύζυγός του Αρτέμη Σώρρα, φαίνεται να τον στηρίζει σε κάθε βήμα του. Ήταν υπεύθυνη στον πολυσυζητημένο πια, παιδότοπο που είχε ο Σώρρας στην Πάτρα. Αυτό που είχε ανοίξει στο όνομα της πεθεράς του.
Το 2007 η σύζυγός του έφτιαξε την εταιρεία Μπόινγκ Πλάνετ ΕΠΕ, με μοναδική εταίρο την ίδια. Ο Σώρρας εισήγαγε φουσκωτά παιχνίδια και στη συνέχεια αναζητούσε επιχειρηματίες που είχαν δικό τους χώρο προκειμένου να στήσουν μαζί έναν παιδότοπο. Κατάφερε να αποκτήσει ή να γίνει συνέταιρος σε τουλάχιστον έξι, τους τέσσερις στην ευρύτερη περιοχή της Πάτρας, έναν στη Χαλκίδα και άλλον έναν στην Κέρκυρα. Λίγο πριν Σώρρας και Δώσης χωρίσουν τα τσανάκια τους συνεργάστηκαν στην κατασκευή δύο παιδότοπων. «Η συμφωνία ήταν να βάλουμε από τα μισά χρήματα και να είμαστε συνέταιροι στα κέρδη. Στην πραγματικότητα, όμως, εκείνος δεν έβαλε ποτέ χρήματα. Από αυτή την ιστορία έχασα 95.000 ευρώ», λέει ο Γρηγόρης Δώσης. Η Μπόινγκ Πλάνετ ΕΠΕ οφείλει μέχρι σήμερα στο Δημόσιο το ποσό των περίπου 4.000 ευρώ από το τέλος επιτηδεύματος.Θύμα του Αρτέμη Σώρρα υποστηρίζει ότι έπεσε και ο κ. Σωτήρης Κουρμουζής, ιδιοκτήτης καφετέριας στην Πάτρα.
Σε άλλη φάση της κοινής ζωής τους, ο Αρτέμης Σώρρας είχε ανοίξει ένα συνοικιακό κατάστημα με εσώρουχα, πάλι στο όνομα της γυναίκας του. Σε λίγο καιρό το μαγαζί έκλεισε.
Αν και η σύζυγός του είναι πάντα στο πλευρό του, μόνο εκείνος βγαίνει μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας ενώ εκείνη, φαίνεται πως διατηρεί χαμηλό προφίλ. Γι’ αυτό και εκτός από τα επιχειρηματικά βήματα που έκανε μαζί με τον σύζυγό της, λίγα πράγματα είναι γνωστά για την ίδια. Σχεδόν τα βασικά… Ότι μένει στη Νέα Σμύρνη μαζί με τον Αρτέμη Σώρρα και τα τρία παιδιά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση