GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένα πάτωμα... όλα τα λεφτά - ΦΩΤΟ

Βλέποντας το συγκεκριμένο πάτωμα, είναι σίγουρο πως δεν θα καταλαβαίνατε από τι είναι φτιαγμένο. Η Αμερικανίδα Tonya Tooners, είχε μια ...


Βλέποντας το συγκεκριμένο πάτωμα, είναι σίγουρο πως δεν θα καταλαβαίνατε από τι είναι φτιαγμένο. Η Αμερικανίδα Tonya Tooners, είχε μια πρωτότυπη ιδέα να χρησιμοποιήσει κέρματα για να φτιάξει αυτό το πρωτότυπο πάτωμα στο σπίτι της.
Το υπέροχο μωσαϊκό αποτελείται από 13,000 κέρματα, και όπως βλέπετε στις φωτογραφίες, το αποτέλεσμα «αξίζει κάθε δεκάρα».
Η Τόνια Τούνερς, που κατάγεται από το Πόρτλαντ του Όρεγκον, χρησιμοποίησε τρεις σακούλες με κέρματα από τράπεζα, δέκα μπουκάλια κόλλα, στόκο, σοβά και ακριβή εποξεική ρητίνη. Της πήρε λίγους μήνες για να ολοκληρώσει το έργο της, ενώ συχνά διακοπτόταν από τον σκύλο της, που… έκανε την ανάγκη του πάνω στα κέρματα.
Η ίδια είπε πως δεν είχε κάποιο συγκεκριμένο σχέδιο στο μυαλό της και ότι απλά «ξεκίνησε κάνοντας ρόμβους, της άρεσε πώς φαίνονταν και έτσι συνέχισε».
Δείτε το εντυπωσιακό πάτωμα:









Πηγή: boredpanda.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση