GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Champions League: Η Μπάγερν διέλυσε την Άρσεναλ της... πεντάρας

Τα πρώτα εισιτήρια για τα προημιτελικά του Champions League σφράγισαν απόψε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν Μονάχου, που “ζευγάρωσαν” τις ν...


Τα πρώτα εισιτήρια για τα προημιτελικά του Champions League σφράγισαν απόψε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν Μονάχου, που “ζευγάρωσαν” τις νίκες κόντρα σε Νάπολι (3-1) και Άρσεναλ (5-1) αντίστοιχα.

Στο Σαν Πάολο, η Ρεάλ... τα χρειάστηκε για ένα ημίχρονο, όμως με ήρωα τον Σέρχιο Ράμος ανέτρεψε την κατάσταση και πήρε πανηγυρικά την πρόκριση στους 8 της διοργάνωσης.

Το γκολ του Μέρτενς στο 24', μετά από όμορφη ασίστ του Χάμσικ, έβαλε μπροστά στο σκορ τη Νάπολι, που όμως ήθελε και ένα ακόμα γκολ για να πάρει σκορ πρόκρισης, μετά το 1-3 του πρώτου αγώνα. Το γκολ αυτό “άγγιξε” στο 37', με το σουτ του Μέρτενς να σταματά στο δοκάρι του Νάβας, ενώ στο 41' ο γκολκίπερ της Ρεάλ απέκρουσε ψύχραιμα το σουτ του Χάμσικ από τα δεξιά.

Και αφού... επιβίωσε από το πρώτο ημίχρονο, η Ρεάλ βγήκε στο δεύτερο μέρος μεταμορφωμένη, με μπροστάρη τον Σέρχιο Ράμος, που στο 51' με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ ισοφάρισε, ενώ στο 57' σε πανομοιότυπη σχεδόν φάση σκόραρε και πάλι με κεφαλιά, βάζοντας τη Ρεάλ μπροστά στο σκορ.

Η Νάπολι ήθελε πλέον... τέσσερα γκολ για να προκριθεί, και φυσικά από εκεί και πέρα το παιχνίδι ήταν καθαρά διαδικαστικού χαρακτήρα, με τη Ρεάλ να δίνει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη-πρόκρισή της στις καθυστερήσεις με τον Μοράτα να γράφει το τελικό 1-3.

Την ίδια ώρα στο Λονδίνο, η Μπάγερν Μονάχου συνέτριβε για δεύτερη φορά την Άρσεναλ με 5-1 (μετά το 5-1 του πρώτου αγώνα), ένα σκορ που όμως είναι “μαγική εικόνα”, καθώς στο πρώτο ημίχρονο οι Λονδρέζοι ήταν πολύ καλύτεροι, χάνοντας ένα... τσουβάλι ευκαιρίες, με το 1-0 του πρώτου 45λέπτου (σκόρερ ο Γουόλκοτ στο 20') να κολακεύει τους Βαυαρούς, ενώ τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται και για πέναλτι που δεν σφυρίχτηκε από τον διαιτητή Σιδηρόπουλο στο 33', σε ανατροπή του Γουόλκοτ μέσα στην περιοχή.

Η φάση που σημάδεψε το ματς σημειώθηκε στο 53', όταν ο Κοσιελνί ανέτρεψε τον Λεβαντόφσκι και ο Σιδηρόπουλος υπέδειξε το σημείο του πέναλτι, αποβάλλοντας ταυτόχρονα τον Γάλλο στόπερ, μία απόφαση που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Πολωνός άσος, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Η αποβολή του Κοσιελνί προκάλεσε την... απόλυτη κατάρρευση για την Άρσεναλ, με το 1-1 να γίνεται με συνοπτικές διαδικασίες 1-5, με σκόρερ τους Ρόμπεν, Ντούγκλας Κόστα και Βιδάλ (δύο γκολ) και την Μπάγερν να περνάει... περπατώντας στα προημιτελικά του Champions League, με συνολικά τέρματα 10-2.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση