GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παρουσιαστής του CNN έφαγε ανθρώπινο εγκέφαλο μαζί με κανίβαλους

Μη δείτε το βίντεο αν δεν έχετε γερό στομάχι... Παρουσιαστής του CNN αντιμετωπίζει έντονη κριτική μετά την απόφασή του να φάει μέρος ...


Μη δείτε το βίντεο αν δεν έχετε γερό στομάχι... Παρουσιαστής του CNN αντιμετωπίζει έντονη κριτική μετά την απόφασή του να φάει μέρος από ανθρώπινο εγκέφαλο, στο πλαίσιο ντοκιμαντέρ, για μία ινδουιστική σέκτα, της οποίας τα μέλη κανιβαλίζουν. 

Ο Reza Aslan νωρίτερα είχε πιει αλκοολικό ποτό μέσα από ανθρώπινο κρανίο! 

Το επεισόδιο που προβλήθηκε την περασμένη Κυριακή, αποτελεί μέρος της σειράς «Believer with Reza Aslan», προκάλεσε σοκ σε τηλεθεατές και προκάλεσε την οργή σε πολλούς Ινδουιστές στην Αμερική. Ο 44χρονος αμερικανός με καταγωγή από την Ινδία, ήρθε σε επαφή με τη σέκτα Aghori στην ιερή ινδουιστική πόλη Βαρανάσι, η οποία τον προσκάλεσε σε.. δείπνο κατά τη διάρκεια τελετής - στην αρχή, άπλωσαν στο πρόσωπο του παρουσιαστή τη στάχτη από αποτεφρωμένο άνθρωπο. Σε ένα σημείο μάλιστα, ο γκουρού της σέχτα έγινε έξαλλος με τον Aslan και άρχισε να του φωνάζει «θα σου κόψω το κεφάλι αν συνεχίζεις να μιλάς τόσο πολύ».  

Ο γκουρού άρχισε να τρώει το δικό του κομμάτι, πριν το μοιράσει και στον παρουσιαστή, ενώ εκείνος απάντησε πως μάλλον πρέπει να έχει γίνει κάποιο λάθος. Τα μέλη της φυλής Aghori είναι λάτρεις του θεού Σίβα και πιστεύουν πως τίποτα δεν μπορεί να μολύνει το ανθρώπινο σώμα. Ωστόσο οι πεποιθήσεις και οι πρακτικές τους απορρίπτονται από τους ορθόδοξους Ινδουιστές.

Η Tulsi Gabbard, μοναδική Ινδουίστρια του Κογκρέσου έγραψε φανερά ενοχλημένη στο Twitter: «Νιώθω πολύ ενοχλημένη που το CNN χρησιμοποιεί την δύναμη και την επιρροή του για να αυξάνει τις παρανοήσεις που επικρατούν και τον αντίστοιχο φόβο σχετικά με τον Ινδουισμό», έγραψε και πρόσθεσε «Ο Aslan προφανώς έψαχνε παράλογους τρόπους για να εντυπωσιάσει για να περιγράψει τον Ινδουισμό. Ο Aslan και το CNN δεν έριξαν απλώς φως σε μια φυλή περιπλανώμενων ασκητών για να παράξουν σοκαριστικά στιγμιότυπα -σαν να τον ξεναγούσαν σε ζωολογικό κήπο- αλλά επανέλαβαν λανθασμένα στερεότυπα σχετικά με τις κάστες, το κάρμα και την μετενσάρκωση για τα οποία οι Ινδουιστές μάχονται ακούραστα».

Από τη μεριά του ο παρουσιαστής, δεν έδειξε καμία πρόθεση μεταμέλειας ισχυριζόμενος σε ένα μήνυμα που ανέβασε στη σελίδα του στο Facebook ότι οι Aghori «είναι μια ακραία Ινδουιστική σέκτα και δεν είναι αντιπροσωπευτική του Ινδουισμού».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση