GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η συλλογή Conscious Exclusive 2017 της H&M από 20 Απριλίου στην Ελλάδα

Η ομορφιά κι ο κόσμος των αισθήσεων βρίσκονται στην καρδιά της συλλογής Conscious Exclusive της H&M για το 2017. Κάθε κομμάτι είναι...


Η ομορφιά κι ο κόσμος των αισθήσεων βρίσκονται στην καρδιά της συλλογής Conscious Exclusive της H&M για το 2017. Κάθε κομμάτι είναι φτιαγμένο από πιο αειφόρα υλικά, μεταξύ των οποίων το BIONIC® –ένας πολυεστέρας κατασκευασμένος εξολοκλήρου από ανακυκλωμένα πλαστικά απόβλητα που προέρχονται από τις ακτές. Πρόκειται για μια συλλογή φτιαγμένη για ειδικές περιστάσεις, η οποία θα αρχίσει να διατίθεται σε περίπου 160 καταστήματα H&M παγκοσμίως αλλά και online στις 20 Απριλίου.

Στην Ελλάδα θα είναι διαθέσιμη στην Αθήνα στο κατάστημα της Ερμού 54 και στη Θεσσαλονίκη στο κατάστημα της Τσιμισκή 22, ενώ στην Κύπρο θα βρίσκεται στο κατάστημα της Λήδρας 171.
Κάθε κομμάτι στη γυναικεία συλλογή Conscious Exclusive συνδυάζει τη δροσιά της άνοιξης και την ψυχή της αειφορίας. Για παράδειγμα, υπάρχει ένα αιθέριο φόρεμα με αέρινες πιέτες, φτιαγμένο εξολοκλήρου από BIONIC®. Παιώνιες και μιμόζες έχουν αποτυπωθεί με μεταξοτυπία και κατόπιν έχουν παραμορφωθεί για να δημιουργήσουν ονειρικές στάμπες, ενώ η ζωγραφισμένη με το χέρι εικόνα μιας γυναίκας που ονειροπολεί έχει ραφτεί με καπιτονάρισμα πάνω σε ένα εξαιρετικά μαλακό μπουφάν.
Η συλλογή Conscious Exclusive εκφράζει το πνεύμα της νύχτας, ειδικά με την αισθησιακή λάμψη και υφή που χαρίζουν οι παγιέτες σε ένα κοντό κοκτέιλ φόρεμα από ανακυκλωμένο πολυεστέρα. Η συλλογή περιλαμβάνει επίσης μια νέα παραλλαγή του σμόκιν ως lounge σακάκι από βιολογικό μετάξι και ντιαγκονάλ TENCEL®, με παντελόνι που τελειώνει παιχνιδιάρικα με φραμπαλάδες.

Η ανδρική συλλογή Conscious Exclusive 2017 χαρακτηρίζεται για την μοντέρνα γραμμή της ειδικά χάρη στο μαύρο σμόκιν από βιολογικό μετάξι με το ένα κουμπί και το ασορτί παντελόνι του με την κλασική πλαϊνή ρίγα σμόκιν. Το σμόκιν διατίθεται επίσης και σε σκούρο μπλε ζακάρ με λουλουδάτα σχέδια από ανακυκλωμένο πολυεστέρα, με γιακά σε μαύρο που κάνει αντίθεση. Ένα μαύρο κουστούμι από μίγμα μαλλιού έχει σχήμα με έντονους ώμους και περιλαμβάνει BIONIC, ενώ για ένα πιο καθημερινό καλοντυμένο look, σ' ένα σακάκι τύπου Άγριας Δύσης από 100% βιολογικό βαμβάκι έχουν κεντηθεί πολλά λουλουδάτα σχέδια σαν τατουάζ.
Επίσης, για πρώτη φορά, η Conscious Exclusive περιλαμβάνει και αρώματα, με ένα σετ από unisex οικολογικά έλαια που μπορούν να φορεθούν ξεχωριστά ή να συνδυαστούν για να δημιουργήσουν ένα προσωπικό, μοναδικό άρωμα.

Η συλλογή Conscious Exclusive αποτελεί βασική πτυχή του προσανατολισμού της H&M προς ένα πιο αειφόρο μέλλον. Σε όλη την γκάμα προϊόντων της H&M, το 26% κατασκευάζεται τώρα από πιο αειφόρα υλικά, και στόχος είναι το ποσοστό αυτό να αυξάνεται κάθε χρόνο. Η H&M έχει θέσει συγκεκριμένους στόχους σε κάθε γκάμα προϊόντων, όπως το να γίνει το 100% του βαμβακιού της πιο αειφόρο έως το 2020. Όλα αυτά αποδεικνύουν τη δέσμευση της H&M να κάνει μια πιο αειφόρο και καλής ποιότητας μόδα προσιτή σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση