GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚOΤΗΤΑ! ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ η Daily Mail για το διαζύγιο του Κυριακού...

Babis Nikopoulos      Ακόμα και στα κουτσομπολιά, τα Ελληνικά ''μέσα ενημέρωσης'', αδυνατούν να γράψουν μία έστω αλήθει...

 Ακόμα και στα κουτσομπολιά, τα Ελληνικά ''μέσα ενημέρωσης'', αδυνατούν να γράψουν μία έστω αλήθεια. Ε λοιπόν το διαζύγιο Μίνωα Κυριακού (74 ετών) και Μαρί Κυριακού (45 ετών), δεν είναι τόσο ''ειδυλλιακό'', όσο μας το παρουσιάζουν τα Ελληνικά μέσα.
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Daily Mail, ο Μίνωας κατηγορεί την πρώην σύζυγό του, ότι του έκλεψε (!!!!) κοσμήματα αξίας εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, και με το ιδιωτικό του αεροσκάφος το έσκασε στην Αγγλία.!!
Ήδη οι δικηγόροι των δύο πλευρών, προσπαθούν να βρουν κάποια άκρη, στην χώρα αυτή, χωρίς να ξεφτιλιστούν εντελώς Μίνως και Μαρί.
Φυσικά όλα αυτά, είναι εντελώς ''άγνωστα'' για τα Ελληνικά ''μέσα ενημέρωσης''.
http://www.dailymail.co.uk/news/article-4327454/Millionaire-shipping-tycoon-accuses-ex-stealing-jewels.html
Πρώτη είδηση στα βρετανικά ηλεκτρονικά μέσα έχει γίνει το διαζύγιο του Μίνωα Κυριακού και της συζύγου του Μαρί. Η Daily Mail παρουσιάζει όλο το παρασκήνιο και ισχυρίζεται πως έχει ξεσπάσει διαμάχη για κοσμήματα εκατομμυρίων.
«Όταν ένας γάμος καταρρέει, το να μοιραστούν τα πολύτιμα αντικείμενα της οικογένειας μπορεί να είναι μία δύσκολη και πολύ χρονοβόρα-διαδικασία», αναφέρει το δημοσίευμα.
«Όμως, ο μεγιστάνας της ναυτιλίας Μίνωας Κυριακού, ένας από τους πλουσιότερους άνδρες της Ελλάδας, υποστηρίζει ότι η σύζυγός του παρέκαμψε τη διαδικασία και έφυγε με το οικογενειακό τζετ γεμάτο αντικείμενα αξίας εκατοντάδων χιλιάδων λιρών, διατάσσοντας τον πιλότο να πετάξει στο Λονδίνο», προσθέτει το δημοσίευμα.

H Daily Mail αναφέρει πως δικηγόροι του Κυριακού ισχυρίστηκαν ενώπιον του Ανώτατου Δικαστηρίου ότι η 45χρονη ηθοποιός και σύζυγός του Μαρί μπορεί τώρα να έχει πουλήσει κάποια από τα τιμαλφή και προσθέτει πως δημοπράτες του οίκου Christie's, ένα κοσμηματοπωλείο στο Μέιφερ και μια εγκατάσταση φύλαξης με θυρίδες έχουν διαταχθεί από δικαστή να αποκαλύψουν αν είχαν συναλλαγές με τη σύζυγο του επιχειρηματία.  «Ο μεγιστάνας, όπως ειπώθηκε στο δικαστήριο, έχει συγκεντρώσει μία πλούσια συλλογή κοσμημάτων, αργυρών και κρυστάλλινων ειδών, και χαλιών», γράφει η Daily Mail.
Δεν έχει καθοριστεί ακριβώς τι έχει εξαφανιστεί, αλλά πηγές κοντά στον κο Κυριάκου είπαν στην Daily Mail ότι η λίστα των κοσμημάτων που αγνοούνται περιλαμβάνει δαχτυλίδια, περιδέραια, βραχιόλια, καρφίτσες και ζώνες.
«Αυτά τα αντικείμενα είναι χρυσά και ασημένια και έχουν πετράδια που τα πιο πολύτιμα από αυτά περιλαμβάνουν διαμάντια», ανέφερε μία πηγή.
Μεταξύ των αντικειμένων περιλαμβάνονται επίσης πίνακες, θρησκευτικές εικόνες, ασημένια μαχαιροπίρουνα και ρολόγια αντίκες.
Στη συνέχεια η Daily Mail περιγράφει το παρασκήνιο του διαζυγίου στο οποίο μεταξύ άλλων κάνει λόγο για τη διαφορά ηλικίας, αλλά και το κόψιμο της εκπομπής που παρουσίαζε η Μαρί Κυριακού στο κανάλι του ΑΝΤ1, ιδιοκτησίας του συζύγου της.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως το ζευγάρι οδηγούνταν σε ένα φιλικό διαζύγιο, αλλά οι συνομιλίες είχαν αρχίσει να πηγαίνουν στραβά κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών όταν η κα Κυριακού λέγεται ότι είπε στενούς φίλους και συγγενείς πως αποφάσισε να πάρει ότι της ανήκει.
Στο δικαστήριο ειπώθηκε πως δυο εβδομάδες πριν την αίτηση διαζυγίου η Μαρί Κυριακού εθεάθη από μέλος του προσωπικού στο σπίτι να πακετάρει πολύτιμα αντικείμενα, σε 25 με 30 κούτες και να τις μεταφέρει εκτός, ενώ ο σύζυγός της απουσίαζε.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα η κυρία Κυριακού επισκέφθηκε τον οίκο Christie's, το Metropolitan Safe Deposits και το JS Jewels Ltd, στο Λονδίνο.
Στο δικαστήριο ειπώθηκε πως η κυρία Κυριακού έφυγε από την Αθήνα με αποσκευές βάρους 70 κιλών αλλά όταν επέστρεψε στην Αθήνα οι αποσκευές ζύγιζαν 10 κιλά.
Εκπρόσωπος του οίκου Christie's δήλωσε πως «Μας έχει ζητηθεί από τα δικαστήρια να παράσχουμε πληροφορίες και συνεργαζόμαστε».
Ο John Souglides, ιδιοκτήτης του JS Jewels Ltd, είπε επίσης πως: «Πρέπει να συμμορφωθούμε με τη δικαστική εντολή.
Οι δικηγόροι μας το χειρίζονται. Δεν ανησυχώ», αλλά αρνήθηκε να πει αν έχει πουλήσει κάποια από τα αντικείμενα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση