GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Drones εναντίον διαφθοράς στην Ουκρανία – ΒΙΝΤΕΟ

Έναν πρωτότυπο αλλά αποτελεσματικό τρόπο κατά της διαφθοράς επινόησε ένα κίνημα πολιτών στην Ουκρανία, οι οποίοι χρησιμοποιώντας τη σύγχ...


Έναν πρωτότυπο αλλά αποτελεσματικό τρόπο κατά της διαφθοράς επινόησε ένα κίνημα πολιτών στην Ουκρανία, οι οποίοι χρησιμοποιώντας τη σύγχρονη τεχνολογία, εισβάλλουν ακόμη και στα σπίτια αξιωματούχων.

Με τη διαφθορά να εξακολουθεί να αποτελεί ένα από τα κυριότερα προβλήματα της Ουκρανίας, αποφάσισαν να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους για να ξεσκεπάσουν τους διεφθαρμένους αξιωματούχους.

Χρησιμοποιούν μη επανδρωμένες ιπτάμενες μηχανές και καταγράφουν τις υπερπολυτελείς κατοικίες τους, που είτε είναι αδήλωτες, είτε δεν δικαιολογούνται βάσει τον νόμιμων εισοδημάτων τους. Στη συνέχεια στέλνουν τα στοιχεία που συλλέγουν στις αρμόδιες υπηρεσίες.

Η καταπολέμηση της διαφθοράς ήταν ένα βασικό αίτημα των διαδηλωτών που ανέτρεψαν τον Βίκτορα Γιανουκόβιτς τον Φεβρουάριο του 2014.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση