GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Eν κρυπτώ η δίκη – παρωδία της SIEMENS...

Από τον ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΑΘΑ πρώην βουλευτή Ξεκίνησε εν κρυπτώ η δίκη – παρωδία της SIEMENS, ενός διαχρονικού σκανδάλου μεταξύ της Γερμανικής ετα...

Από τον ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΑΘΑ
πρώην βουλευτή

Ξεκίνησε εν κρυπτώ η δίκη – παρωδία της SIEMENS, ενός διαχρονικού σκανδάλου μεταξύ της Γερμανικής εταιρείας και της εγχώριας διαπλοκής.

Κανένα Μ.Μ.Ε. δεν έχει ενημερώσει τον ελληνικό λαό για τη συγκεκριμένη δίκη, « άκρα του τάφου σιωπή».

Η μόνη παρουσία από πλευράς πολιτών και πολιτικής παρέμβασης, ως Πολιτική Αγωγή, ήταν από το Σωματείο « Δικαιοσύνη για όλους», το Κίνημα « Δεν Πληρώνω» και την «Πλεύση Ελευθερίας», όπου η «ανεξάρτητη» Δικαιοσύνη τους απέβαλε από τη δίκη.

Φυσικά η απόφαση της «ανεξάρτητης» Δικαιοσύνης να μην κάνει δεκτή ως Πολιτική Αγωγή τους παραπάνω Φορείς, έγινε αποδεκτή με πανηγυρισμούς από το Συνήγορο του Χριστοφοράκου.

Η Νεομνημονιακή Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που υποτίθεται ότι μάχεται τη διαπλοκή είναι απούσα, είναι όπως θα «έσκιζε» και τα Μνημόνια, αλλά τα «ασκεί».



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση