GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ποικιλομορφία θα επικρατήσει στο φετινό φεστιβάλ FYF

Μεγάλα ονόματα και ποικιλομορφία θα έχει το φετινό φεστιβάλ FYF. Η καλοκαιρινή διοργάνωση της Goldenvoice έχει πλέον εξελιχθεί από μία...


Μεγάλα ονόματα και ποικιλομορφία θα έχει το φετινό φεστιβάλ FYF.
Η καλοκαιρινή διοργάνωση της Goldenvoice έχει πλέον εξελιχθεί από μία μικρή πανκ συναυλία σε ένα διεθνές φεστιβάλ και το ερχόμενο καλοκαίρι προγραμματίζεται να εμφανιστούν στην σκηνή του, μεταξύ άλλων, η Μπιορκ, ο Φρανκ Όσιαν και οι Nine Inch Nails.
Η Μίσι Έλιοτ, η Σολάνζ και οι A Tribe Called Quest θα τραγουδήσουν επίσης στο φεστιβάλ, δίνοντας στο FYF μία πιο διεμφυλική και ποικιλόμορφη νότα.
Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει από τις 24 Μαρτίου και η φετινή διοργάνωση θα είναι κατά μία μέρα μεγαλύτερη και θα διεξαχθεί από τις 21 έως τις 23 Ιουλίου στο Exposition Park του Λος Άντζελες, που αποτελεί το σπίτι του φεστιβάλ από το 2014.
«Το FYF ήταν μία από τις αγαπημένες μου περσινές εκδηλώσεις, ήταν μια στιγμή που δεν μπορεί να αντιγραφεί», δήλωσε η dj Marea Stamper που θα εμφανιστεί και στο φετινό φεστιβάλ.
Παρότι το FYF κάθε χρόνο δέχεται παράπονα για τις μεγάλες ουρές αναμονής στην είσοδο και τα λάθη στους χάρτες παραμένει μία από τις αγαπημένες εκδηλώσεις των μουσικόφιλων.
Η δε ποικιλομορφία που θα επικρατήσει το τρέχον έτος «το καθιστά πολύ πιο ενδιαφέρον τόσο για το ακροατήριο όσο και για τις πάντες που θα πάρουν μέρος», δήλωσε ο Μικάλ Κρόνιν, που έχει πάρει μέρος πολλές φορές στο φεστιβάλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση