GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H Porsche του Γιώργου Βακάκη έχασε κομμάτι από το πέλμα του ελαστικού

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το δυστύχημα με την Porshe του Γιώργου Βακάκη στην Εθνική Οδό Αθηνών Λαμίας και το σ...


Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το δυστύχημα με την Porshe του Γιώργου Βακάκη στην Εθνική Οδό Αθηνών Λαμίας και το σταθμευμένο Honda του Υπάτιου Πατμανόγλου, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τρεις νέοι άνθρωποι και ένα μικρό παιδί.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Έθνος της Κυριακής στο 75ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού ο νεαρός οδηγός κινούνταν με 260 χιλιόμετρα την ώρα.
Ως αιτία απώλειας της στήριξης της Porsche οι πραγματογνώμονες Γρηγόρης Μιχαλόπουλος και Γιώργος Χαρωνίτης βλέπουν το κλατάρισμα του πίσω δεξιού ελαστικού.
Το επίμαχο λάστιχο που έσκασε έχει ως ημερομηνία παραγωγής την 33η εβδομάδα του 2007, ενώ τα υπόλοιπα 3 την 48η εβδομάδα του 2006.
Μέρος του πίσω ελαστικού βρέθηκε σε απόσταση 150 μέτρων από το δυστύχημα. Επιπλέον σημάδια ολίσθησης υπάρχουν 100 μέτρα πριν από το σημείο σύγκρουσης.
Αποκολλήθηκε μεγάλο μέρος του πέλματος, το οποίο είναι ενισχυμένο με χαλύβδινα σύρματα για μεγαλύτερη αντοχή.
Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας ο νεαρός οδηγός προσπάθησε να αντιδράσει πατώντας φρένο.
Σύμφωνα με ειδικούς ο χρόνος αντίδρασης υπολογίζεται σε 0.6 - 0,7 κλάσματα του δευτερολέπτου.
Τα πέλματα των ελαστικών εξετάστηκαν και βρέθηκαν με πάχος πάνω από 6 χιλιοστά και δεν παρουσιάζουν σημάδια υπερθέρμανσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση