GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΤΥΛΑΚΙ και υφάκι! H καρατόμηση του ανοήτου ΟΝΝΕΔίτη και ο κομματικός σωλήνας...

Γιάννης Σιάτρας    ΤΑ ΒΟΛΕΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΣΩΛΗΝΑ - ΜΕ ΤΟ ΣΤΥΛΑΚΙ, ΤΟ ΥΦΑΚΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΣΑΡΕΣ.   Τί και αν τον παραίτησαν τον α...

Γιάννης Σιάτρας 
 ΤΑ ΒΟΛΕΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΣΩΛΗΝΑ - ΜΕ ΤΟ ΣΤΥΛΑΚΙ, ΤΟ ΥΦΑΚΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΣΑΡΕΣ. 
 Τί και αν τον παραίτησαν τον ανόητο Emmanouil Koulas της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης, για τα όσα έγραψε κατά της Αναγνωστοπούλου -την οποία προφανώς δε γνωρίζει- στο twitter του; Ο ανόητος αυτός νεαρός δεν έχει πρόβλημα. Καθώς μεγάλωσε στον κομματικό σωλήνα της ΝΔ (όλα τα κόμματα διαθέτουν κομματικούς σωλήνες), το μέλλον του είναι εξασφαλισμένο. Το σημερινό περιστατικό σε λίγο θα ξεχαστεί. Και αυτός ο "κύριος" κάποια στιγμή θα εκλεγεί βουλευτής. Μπορεί να τον δούμε και υπουργό ίσως. Σε κάθε περίπτωση, όλο και κάποιο δημόσιο οργανισμό θα "διοικήσει", κάποιο νοσοκομείο ή, κάτι κρατικό τέλος πάντων.
Ο ανόητος Εμμανουήλ Κουλάς, όπως και εκατοντάδες άλλοι νεαροί με στυλάκι και υφάκι των κομματικών σωλήνων, δε θα σταθεί ποτέ του στη σειρά για να καταθέσει χαρτιά στο ΑΣΕΠ. Δε θα ψάξει ποτέ τις αγγελίες αναζήτησης εργασίας. Η θέση (τί θέση, θεσάρα) θα "βρεθεί" με κάποιο τηλεφώνημα.
Αυτή την αδικία δε μπόρεσα ποτέ μου να χωνέψω. Αυτή την αδικία σε βάρος εκατοντάδων χιλιάδων παιδιών, παιδιών ενός κατώτερου Θεού, που μένουν άνεργα, ή που δουλεύουν για ένα ξεροκόμματο ή που ξενιτεύονται, βάλθηκα να πολεμώ και να καταγγέλων.
ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ. Και έχουμε δύο όπλα για να το κάνουμε: Τη φωνή μας και την ψήφο μας. Ας μη σταματήσουμε να φωνάζουμε. Όσο μπορούμε και όπου μπορούμε. Και ας τους απειλήσουμε με την ψήφο μας. Και βεβαίως, αν θα χρειαστεί, να πραγματοποιήσουμε την απειλή μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση