GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το βίντεο του Μπέκαμ που "έριξε" το Instagram - BINTEO - ΦΩΤΟ

Για ακόμη μία φορά ο άλλοτε σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Ρεάλ, Ντέιβιντ Μπέκαμ απέδειξε γιατί είναι ο άνδρας που θα ήθελε κάθ...


Για ακόμη μία φορά ο άλλοτε σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Ρεάλ, Ντέιβιντ Μπέκαμ απέδειξε γιατί είναι ο άνδρας που θα ήθελε κάθε γυναίκα στο σπίτι της.

Ο «Μπεκς», ο οποίος έχει αποχωρήσει από την ενεργό δράση, το έχει ρίξει στη μαγειρική και από ό,τι φαίνεται, έχει και σε αυτόν τον τομέα επιτυχίες. Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζονται οι φίλοι του, αλλά και οι θαυμαστές του στα social media, οι οποίοι συχνά-πυκνά τον βλέπουν να αναρτά φωτογραφίες από τις μαγειρικές του… απόπειρες που ρίχνουν το Instagram και όχι μόνο.

Αυτή τη φορά, ο Άγγλος σταρ έφτιαξε pancakes για τα τέσσερα παιδιά και τη γυναίκα του, Βικτόρια. Φρόντισε, μάλιστα, να αναρτήσει τις φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και η επιτυχία αναγνωρίστηκε – βάσει και των σχολίων – από όσους τον ακολουθούν.

Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση