GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ρωσίδα καλλονή συνελήφθη για κατασκοπεία και σχέσεις με την KGB - ΒΙΝΤΕΟ

Σε μία περίεργη σύλληψη προχώρησαν οι αμερικανικές αρχές. Πέρασαν χειροπέδες στο μοντέλο και παρουσιάστρια από τη Ρωσία, Βικτόρια Μπόνια...


Σε μία περίεργη σύλληψη προχώρησαν οι αμερικανικές αρχές. Πέρασαν χειροπέδες στο μοντέλο και παρουσιάστρια από τη Ρωσία, Βικτόρια Μπόνια για κατασκοπεία και σχέσεις με την KGB, ωστόσο λίγες ώρες αργότερα αφέθηκε ελεύθερη.

Το 37χρονο μοντέλο μοιράστηκε την περιπέτειά της με τους followers της στο Instagram. Συγκεκριμένα, το περιστατικό συνέβη σε αεροδρόμιο του Λος Άντζελες. Αστυνομικοί την πλησίασαν, της ζήτησαν να τους ακολουθήσει και την ρωτούσαν για τον Ρώσο Πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν. Και όλα αυτά με αφορμή μία επαγγελματική κάρτα εταιρείας που φτιάχνει κρυφές κάμερες και βρέθηκε στην τσάντα της. Έτσι την κατηγόρησαν ότι είναι κατάσκοπος της Ρωσίας στις ΗΠΑ.

Η Μπόνια δήλωσε ότι φοβήθηκε πολύ. «Αντί να με ρωτάει αληθινές ερωτήσεις, ο αστυνομικός άρχισε να με ρωτάει για τον Πρόεδρό μας. Μετά, αφού έμαθε τις θέσεις μου, άρχισε να μιλάει για την KGB», είπε χαρακτηριστικά.

Πράγματι, οι αστυνομικοί επέμεναν να ρωτούν την ξανθιά καλλονή αν είναι μέλος της μυστικής υπηρεσίας. Η Μπόνια, που μένει, κυρίως, στο Μόντε Κάρλο, είπε ότι άρχισε να γελάει, καθώς στην αρχή πίστεψε ότι επρόκειτο για κάποιο αστείο ή φάρσα. «Μόλις με ρώτησαν για τρίτη φορά, κατάλαβα τι συμβαίνει», υπογράμμισε ισχυριζόμενη ότι κατάφερε να φύγει, μόλις έδειξε στους αστυνομικούς τους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου έχει 1.9 εκ. ακόλουθους στο Twitter και σχεδόν 5 εκ. στο Instagram.

Μόλις το μοντέλο δημοσιοποίησε την ιστορία του, οι διαδικτυακοί της «φίλοι» αστειεύτηκαν λέγοντας ότι οι αστυνομικοί ήθελαν να περάσουν χρόνο μαζί της.

Δείτε το βίντεο από τη dailymail.co.uk:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση