GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έτοιμη για... επανάσταση στο King Baudouin

Μια από τις μεγαλύτερες αγωνιστικές προκλήσεις της όσο διάστημα βρίσκεται ο Μίχαελ Σκίμπε στον πάγκο της θα βρει μπροστά της η Εθνική μα...


Μια από τις μεγαλύτερες αγωνιστικές προκλήσεις της όσο διάστημα βρίσκεται ο Μίχαελ Σκίμπε στον πάγκο της θα βρει μπροστά της η Εθνική μας ομάδα. Η γαλανόλευκη αντιμετωπίζει το Βέλγιο (25/3, 21:45) για την 5η αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ και καλείται να φέρει εις πέρας την αποστολή της.

Μόνο εύκολο δεν είναι το έργο των διεθνών μας απέναντι σε μια από τις καλύτερες εθνικές ομάδες της Ευρώπης, που διαθέτει αστέρια παγκόσμιας κλάσης στο ρόστερ της και συνάμα παίζει εντός έδρας. Η ομάδα μας καλείται να δείξει χαρακτήρα και να σταθεί όρθια στο "King Baudouin Stadium", το οποίο θα είναι κατάμεστο.

Θυμίζουμε πως η Ελλάδα μετρά τρεις νίκες και μια ισοπαλία ως τώρα και είναι 2η, πίσω μόνο από τους "κόκκινους διαβόλους", που έχουν το απόλυτο και φαντάζουν ως το φαβορί για την πρώτη θέση και το απευθείας εισιτήριο για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Στο μεταξύ, το κορεό που ετοίμαζαν οι «ultras» του Βελγίου με τον Παρθενώνα να γκρεμίζεται και τον Λεωνίδα να «παγώνει» (φαίνεται να μένει με το στόμα ανοικτό και να ιδρώνει) στη θέα του «κόκκινου διαβόλου» απαγορεύτηκε από την UEFA, όπως ενημέρωσαν οι ίδιοι οι οπαδοί με ανάρτησή τους στα social media.

Για το θέμα ενημερώθηκε και η ελληνική ομοσπονδία.

Τι θα αντιπαρατάξει ο Μίχαελ Σκίμπε στην προσπάθεια της ομάδας να διατηρήσει το δικό της αήττητο στην τρέχουσα προκριματική φάση (3 νίκες, 1 ισοπαλία); Ο Γερμανός δεν άνοιξε τα χαρτιά του στις προπονήσεις, αλλά τα ερωτηματικά μάλλον αφορούν δύο θέσεις εφόσον επιμείνει στην πεπατημένη του 4-2-3-1.

Αν δηλαδή θα προτιμηθεί πάλι για αριστερό «φτερό» ο Σταφυλίδης όπως με τη Βοσνία για να είναι πιο σφιχτή η ομάδα και αν ο Ζέκα θα «σπάσει» κατευθείαν το ντουέτο των αμυντικών μέσων Σάμαρη και Μανιάτη. Από κει και πέρα σε περίπτωση τριάδας στην άμυνα ο Τζαβέλλας από μπακ θα γίνει τρίτο στόπερ και ο Σταφυλλίδης θα αναλάβει μπακ χαφ. Σημειώνεται ότι οι Ελληνες φίλαθλοι (κατά 80% ομογενείς) έχουν εξαντλήσει προ μηνός τα 2.410 εισιτήρια που εξασφάλισε η ΕΠΟ για το παιχνίδι.

Χωρίς τον Μενιέ θα παραταχθεί η Εθνική Βελγίου. Όπως δήλωσε ο προπονητής της ομάδας, Ρομπέρτο Μαρτίνες, ο αμυντικός της Παρί Σεν Ζερμέν δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του στον αστράγαλο.

Ακόμα, αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Κέβιν Ντε Μπρούιν, που ένιωσε ένα τραβηγμα στην γάμπα στο τέλος της χθεσινής προπόνησης. Υπενθυμίζεται πως στην αναμέτρηση δεν θα αγωνιστεί ο επίσης τραυματίας Εντέν Αζάρ.

Από εκεί και πέρα, βέβαια, το Βέλγιο είναι αήττητο στα μέχρι στιγμής παιχνίδια του για τα προκριματικά του Μουντιάλ, έχοντας νικήσει διαδοχικά Εσθονία, Γιβραλτάρ, Βοσνία-Ερζεγοβίνη και Κύπρο. Μαζί με Γερμανία και Ελβετία είναι οι μοναδικές ομάδες που έχουν πετύχει το απόλυτο!

Δείτε τις καλύτερες αποδόσεις για τον αγώνα Βέλγιο - Ελλάδα εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση