GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δωρεάν σεμινάρια διατροφής στο Loft nice n easy

Υπάρχουν τρόποι να βελτιώσουμε τις διατροφικές μας συνήθειες και τις μαγειρικές μας πρακτικές έτσι ώστε να επιτύχουμε σωματική, ψυχικ...


Υπάρχουν τρόποι να βελτιώσουμε τις διατροφικές μας συνήθειες και τις μαγειρικές μας πρακτικές έτσι ώστε να επιτύχουμε σωματική, ψυχική και νοητική υγεία και ισορροπία χωρίς να υποβάλλουμε τον εαυτό μας σε επίπονες, άσκοπες και χρονοβόρες διαδικασίες; Ποιες τροφές και ποια αγνά, φυσικά προϊόντα μπορούν να συμβάλλουν σε αυτό;

Δηλώστε συμμετοχή στον 2ο κύκλο των δωρεάν σεμιναρίων διατροφής που πραγματοποιούν τα organic bistro nice n easy στον πολυχώρο  Loft nice n easy στην Κηφισιά και μάθετε από τους γνωστούς και καταξιωμένους διατροφολόγους κ.κ. Διονύση Πάνο, Αστερία Σταματάκη και Ευάγγελο Ζουμπανέα και τους σεφ των nice n easy, αποτελεσματικούς τρόπους, απλές συνταγές και έξυπνες συμβουλές για  τη βελτίωση της διατροφής και της μαγειρικής σας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ

Σάββατο 18 Μαρτίου 2017, 12.00 – 14.00

Πως να χάσετε βάρος και να βελτιώσετε την υγεία σας μακριά από τις συνηθισμένες δίαιτες

Τις περισσότερες φορές που θέλουμε να χάσουμε βάρος ανατρέχουμε σε συνηθισμένες δίαιτες όπως είναι  οι πρωτεϊνικές δίαιτες, δίαιτες εξπρές, δίαιτες τύπου Ντουκάν και Άτκινς. Αυτή τη φορά θα μιλήσουμε για μια μέθοδο η οποία έχει αρκετές βάσεις της μεσογειακής διατροφής, μακριά από γαλακτοκομικά και συχνή κατανάλωση κρεατικών και υποπροϊόντων τους.

Διονύσης Πάνος, Κλινικός διατροφολόγος BSc , με εξειδίκευση στην ολιστική διατροφή,
Επιστημονικός διευθυντής του Διαιτολογικού Κέντρου Health Therapy Γλυφάδας.

Σάββατο 1 Απριλίου 2017, 12.00 – 14.00

Διατροφή και Στρες, οι καλές ή κακές διατροφικές μας συνήθειες μπορεί να επηρεάσουν τη διάθεση μας και την ενεργητικότητα μας.

Πως η διατροφή μας μπορεί να μας βοηθήσει σε περιόδους στρες;

Ποιες κακές διατροφικές συνήθειες και ποιες τροφές μας «τσιτώνουν» περισσότερο;

Ποια θρεπτικά συστατικά και ποιες τροφές μπορούν μας βοηθήσουν ;

Πως μπορείτε να οργανώσετε σωστά τη διατροφή σας για καλύτερη διάθεση;

Πως μπορείτε να επιλέξετε και να φτιάξετε σνακ που θα σας βοηθήσουν ;

Αστερία Σταματάκη, Διαιτολόγος - διατροφολόγος Μsc στην Κλινική διατροφή, επιστημονικός συνεργάτης στο Ελληνικό Ινστιτούτο Διατροφής.

Σάββατο 22 Απριλίου 2017, 12.00 – 14.00

Mindful Eating και μελισσοκομικά προϊόντα

Ιδέες προτάσεις και λύσεις στις καθημερινές διατροφικές μας επιλογές που αναδεικνύουν το ρόλο της συμβολής των προϊόντων της μέλισσας στην επίτευξη της σωματικής, ψυχικής και νοητικής υγείας.

Ευάγγελος Ζουμπανέας, Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, Ιδρυτής Επιστημονικής Ομάδας Διατροφή www.diatrofi.gr, Διευθύνων Σύμβουλος ΚΕΑΔΔ www.keadd.gr

Δήλωση συμμετοχών:
foodevents@niceneasy.gr
http://www.niceneasy.gr/Article/46/food-events

Περιορισμένος αριθμός θέσεων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Υπεύθυνη γραφείου τύπου και δημοσιότητας: Άννα Σβύνου  τηλ. 6974147858

Loft nice n easy
Παπαδιαμάντη 7, Κηφισιά
Τηλ.  210 8082014

Βιογραφικά Διατροφολόγων

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΠΑΝΟΣ

Ο Διονύσης Πάνος είναι απόφοιτος του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών, εξειδικευμένος στην ολιστική διατροφή. Είναι Επιστημονικός διευθυντής του Διαιτολογικού κέντρου Health Therapy Γλυφάδας.  Τα έτη 2010 & 2011 άσκησε την πρακτική του άσκηση στα νοσοκομεία: ΚΑΤ, Γενηματάς, Έλενα, Αττικό Νοσοκομείο. Για τα έτη 2014 - 2015 -2016 διετέλεσε επίσημος διατροφολόγος της ομάδας Ποδοσφαίρου ΑΕΚ.

ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ

Η Αστερία Σταματάκη είναι πτυχιούχος Διαιτολόγος-Διατροφολόγος και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στον τομέα της "Κλινικής Διατροφής" . Είναι επιστημονικός σύμβουλος στον Οργανισμό Κεντρικών Αγορών και Αλιείας και επιστημονικός συνεργάτης στο Ελληνικό Ινστιτούτο Διατροφής. Από το 2001 ασκεί το επάγγελμα του διαιτολόγου. Είναι συγγραφέας του βιβλίου "Γνωρίστε τα ελληνικά superfoods" (εκδόσεις Διόπτρα) και του βιβλίου "To αλφαβητάρι της παιδικής διατροφής".

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΖΟΥΜΠΑΝΕΑΣ

Ο Ευάγγελος Ζουμπανέας είναι Ιδρυτής της Επιστημονικής Ομάδας Διατροφή www.diatrofi.gr,  Διευθύνων Σύμβουλος του Κέντρου Εκπαίδευσης & Αντιμετώπισης Διατροφικών Διαταραχών www.keadd.gr , αντιπρόεδρος στο Ελληνικό Επιστημονικό Κέντρο Μελισσοθεραπείας www.ekem.org.gr, πρόεδρος στο Ινστιτούτο Διατροφικών Μελετών & Ερευνών www.insr.gr  και συγγραφέας του best seller Διατροφική Νοημοσύνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση