GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Άγκυρα αποφασίζει αν θα παραδώσει στη Συρία τον πιλότο του MiG-21

Η Τουρκία θα ανακοινώσει μέσα στις επόμενες μέρες αν θα παραδώσει στη Συρία τον Σύρο πιλότο ο οποίος συνελήφθη όταν προσγειώθηκε σε τ...


Η Τουρκία θα ανακοινώσει μέσα στις επόμενες μέρες αν θα παραδώσει στη Συρία τον Σύρο πιλότο ο οποίος συνελήφθη όταν προσγειώθηκε σε τουρκικό έδαφος μετά τη συντριβή του μαχητικού του, δήλωσε σήμερα ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Νουρετίν Τσανικλί.

"Η φροντίδα που του παρέχεται συνεχίζεται. Απόφαση θα ληφθεί αφού αποσαφηνιστεί πλήρως το συμβάν, αλλά τώρα είναι πολύ νωρίς", είπε ο Τσανικλί στους δημοσιογράφους, σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu και πρόσθεσε ότι η απόφαση θα ληφθεί σύντομα.

Χθες Σάββατο, μια συμμαχία ισλαμιστικών οργανώσεων, η οποία δρα στη Συρία, η Άχραρ αλ Σαμ, υποστήριξε ότι κατέρριψε το συριακό μαχητικό, το οποίο συνετρίβη στα σύνορα Συρίας-Τουρκίας. Ο χειριστής του χρησιμοποίησε τον μηχανισμό εκτίναξης-εκτόξευσης του μαχητικού και εντοπίστηκε τραυματισμένος στην επαρχία Χατάι της νότιας Τουρκίας. Αρχικά παραδόθηκε από τα μέλη σωστικού συνεργείου στη χωροφυλακή πριν διακομιστεί σε νοσοκομείο, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο NTV.

Όπως μεταδίδει το πρακτορείο Ανατολή, ο Σύρος πιλότος είπε στις τουρκικές αρχές ότι το αεροσκάφος του καταρρίφθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση