GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Καμπανάκια» από τη Moody’s για τις ελληνικές τράπεζες και τις καταθέσεις

«Καμπανάκια» χτύπησε ο οίκος Moody’s για τις ελληνικές τράπεζες στην περίπτωση που δεν κλείσει άμεσα η δεύτερη αξιολόγηση. Η μείωση τω...


«Καμπανάκια» χτύπησε ο οίκος Moody’s για τις ελληνικές τράπεζες στην περίπτωση που δεν κλείσει άμεσα η δεύτερη αξιολόγηση.
Η μείωση των καταθέσεων για δεύτερο συνεχόμενο μήνα τον Ιανουάριο του 2017, όπως έδειξαν τα στοιχεία της ΤτΕ, σύμφωνα με τον διεθνή οίκο είναι πιστωτικά αρνητική για τις ελληνικές τράπεζες.
Τα στοιχεία για τις καταθέσεις έρχονται την ώρα που οι εκπρόσωποι των επίσημων πιστωτών από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο επέστρεψαν στην Αθήνα στις 28 Φεβρουαρίου, για να επαναλάβουν τις διαπραγματεύσεις με την κυβέρνηση. Αυτό δημιουργεί ελπίδες για ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης της εφαρμογής του προγράμματος στήριξης της Ελλάδας, που εκκρεμεί από τον Δεκέμβριο του 2016 και θα ήταν επωφελής για τις τράπεζες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση