GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

NIKH ● των Σταμάτη Φασουλή – Γιώργου Λύρα

«ΝΙΚΗ» βασισμένη στο βιβλίο του Χρήστου Χωμενίδη σε σκηνοθεσία ΣΤΑΜΑΤΗ ΦΑΣΟΥΛΗ Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 7 Μαρτίου...


«ΝΙΚΗ»
βασισμένη στο βιβλίο του Χρήστου Χωμενίδη
σε σκηνοθεσία ΣΤΑΜΑΤΗ ΦΑΣΟΥΛΗ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 7 Μαρτίου, στο «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» η επίσημη πρεμιέρα του έργου «ΝΙΚΗ», σε παραγωγή του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού. Ο Σταμάτης Φασουλής μαζί με τον Γιώργο Λύρα διασκεύασαν το πολυβραβευμένο βιβλίο του Χρήστου Χωμενίδη και ο Σταμάτης Φασουλής έβαλε για μία ακόμα φορά τη σκηνοθετική του υπογραφή, καθοδηγώντας αριστοτεχνικά ένα υπέροχο και καστ ηθοποιών (Φιλαρέτη Κομνηνού, Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Στέλιος Μάινας, Ευγενία Δημητροπούλου, Γωγώ Μπρέμπου Ευαγγελία Μουμούρη, Σοφία Φαραζή, Μάξιμος Μουμούρης, Αλέξανδρος Καλπακίδης και 15 ακόμα καταπληκτικούς ηθοποιούς).
Άνθρωποι από τον πολιτικό χώρο και άνθρωποι των Τεχνών, των Γραμμάτων και του Θεάτρου τίμησαν την παράσταση με την παρουσία τους.
Μεταξύ αυτών, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, η Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Πέτρος Ευθυμίου, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, η Ελένη Κούρκουλα, ο Διονύσης Σαββόπουλος, ο Γιάννης Κυριακόπουλος (ΚΥΡ), ο Διονύσης Φωτόπουλος, ο Δημήτρης Πιατάς, η Ντίνα Κώνστα, η Καρυοφύλλια Καραμπέτη, η Ρούλα Πατεράκη, ο Δημήτρης Παπαδημητρίου, ο Μιχάλης Ρέππας, ο Άλκης Κούρκουλος, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, η Ελένη Ράντου, ο Θοδωρής Αθερίδης, η Βίκυ Σταυροπούλου ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, η Μαρία Καβογιάννη, η Ζέτα Μακρυπούλια, ο Αντώνης Λουδάρος, η Γιούλικα Σκαφιδά, ο Νίκος Πορτοκάλογλου, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, η Λήδα Ματσάγκου, η Βίκυ Βολιώτη και πλειάδα άλλων καλλιτεχνών.
Φωτογραφίες από την ξεχωριστή βραδιά θα βρείτε εδώ: https://we.tl/ec7c25zQjI
Video trailer της παράστασης: https://we.tl/qk9RTAWqXU

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση