GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η κυβέρνηση Τραμπ απορρίπτει έκθεση του Κογκρέσου για το Obamacare

Η κυβέρνηση του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ απέρριψε χθες μια έκθεση του αμερικανικού Γραφείου Προϋπολογισμού του Κογκρέσου το οποίο συμπ...


Η κυβέρνηση του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ απέρριψε χθες μια έκθεση του αμερικανικού Γραφείου Προϋπολογισμού του Κογκρέσου το οποίο συμπεραίνει ότι εκατομμύρια Αμερικανών θα χάσουν την κάλυψη υγείας των υπό το νέο ασφαλιστικό σχέδιο των ρεπουμπλικανών που σκοπεύει να κατεδαφίσει το πρόγραμμα της προηγούμενης κυβέρνησης, γνωστού ως Obamacare.

Ο υπουργός Υγείας Τομ Πράις είπε σε δημοσιογράφους στον Λευκό Οίκο ότι η κυβέρνηση διαφωνεί έντονα με την έκθεση, η οποία, όπως είπε, δεν λαμβάνει υπ' όψιν της το πλήρες σχέδιο του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος ούτε τις μεταρρυθμίσεις και άλλες προσπάθειες στη μεταρρύθμιση του συστήματος υγείας.

Το Γραφείο Προϋπολογισμού είναι ανεξάρτητη υπηρεσία του κράτους που παρέχει εκτιμήσεις κόστους σε προτεινόμενα νομοσχέδια του Κογκρέσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση