GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Όσκαρ λογοκρισίας στο Ιράν – Κάλυψαν με photoshop το ντεκολτέ της Σαρλίζ Θερόν – ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ

Το Όσκαρ Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας, κέρδισε η ταινία The Salesman, του Ιρανού σκηνοθέτη Asghar Farhadi, στην 89η τελετή απονομής των...


Το Όσκαρ Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας, κέρδισε η ταινία The Salesman, του Ιρανού σκηνοθέτη Asghar Farhadi, στην 89η τελετή απονομής των βραβείων.

Το Ιρανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (Iranian Labor News Agency - ILNA) μετέδωσε τις σκηνές της νίκης, την ώρα δηλαδή που η διάσημη ηθοποιός Σαρλίζ Θερόν ανέβηκε στη σκηνή για την απονομή, μαζί με την θρυλική ηθοποιό Σίρλεϊ Μακ Λέιν.

Μόνο που δεν έδειξε ακριβώς τις εικόνες όπως ήταν, καθώς "μαύρισε" με photoshop το ντεκολτέ της Θερόν και θόλωσε τον ώμο της Anousheh Ansari, η οποία παρέλαβε το βραβείο εκ μέρους του σκηνοθέτη.

Ο χρήστης που ανέβασε το σχετικό απόσπασμα στο Facebook, γράφει στη λεζάντα:

«Το Όσκαρ για την καλύτερη λογοκρισία πηγαίνει στην ομάδα Photoshop της Ισλαμικής Δημοκρατίας!

Καθώς το πρακτορείο κάλυπτε την τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ και το μήνυμα του Asgar Farhadi υπέρ των καταπιεσμένων, έβαλαν μαύρο χρώμα στο δέρμα της Σαρλίζ Θερόν και θόλωσαν το δέρμα της Anousheh Ansari, καλύπτοντας τα χέρια και τους ώμους τους, αφήνοντας ορατά μόνο τα κεφάλια τους.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό παράδειγμα του φόβου της Ισλαμικής Δημοκρατίας για τα γυμνά χέρια των Ιρανών γυναικών. Είναι ντροπή, αλλά αυτός είναι ο τρόπος που τα ιρανικά μέσα ενημέρωσης καλύπτουν τέτοιες εκδηλώσεις εδώ και χρόνια».

Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: My Stealthy Freedom / Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση