GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στρατηγική συνεργασία της Ιπποδρομίες ΑΕ του ΟΠΑΠ με την Phumelela

Η σημαντική συνεργασία της Ιπποδρομίες ΑΕ του ΟΠΑΠ και της Phumelela που προσφέρει με επιτυχία στην ελληνική αγορά τις κορυφαίες διεθνώς...


Η σημαντική συνεργασία της Ιπποδρομίες ΑΕ του ΟΠΑΠ και της Phumelela που προσφέρει με επιτυχία στην ελληνική αγορά τις κορυφαίες διεθνώς, Νοτιοαφρικανικές κούρσες, παρουσιάστηκε σε ειδική εκδήλωση το Σάββατο 11 Μαρτίου 2017 στον ιππόδρομο Μαρκοπούλου.
Δυναμικό παρών έδωσε η ιπποδρομιακή κοινότητα, ιδιοκτήτες, αναβάτες και προπονητές καθώς και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ιπποδρομίες ΑΕ. Οι εκπρόσωποι της Phumelela και της εταιρείας παρουσίασαν τη στρατηγική συνεργασία και το ιπποδρομιακό προϊόν, ενώ ενημέρωσαν διεξοδικά και για την απευθείας συμμετοχή των παικτών στο αμοιβαίο στοίχημα σε περισσότερες από 3.800 κούρσες ετησίως στη Νότια Αφρική.
Η Phumelela, με καθημερινή δράση και κούρσες 364 μέρες το χρόνο, προσφέρει θέαμα υψηλού επιπέδου τόσο από τα ιπποδρόμια της Νοτίου Αφρικής - στην οποία λειτουργούν 8 ιπποδρόμια επίπεδων ιπποδρομιών καθώς και ιπποδρόμια γκαζόν, all-weather και dirt (άμμος) - όσο από τις πίστες σε Ντουμπάι, Σιγκαπούρη, Μαυρίκιο και Ζιμπάμπουε. Στη Νότια Αφρική διοργανώνονται παγκοσμίως γνωστές ιπποδρομίες Group, όπως το «The Sun Met» και το «Summer Cup».
Ο κοινός «κουμπαράς» με τις Νοτιοαφρικανικές ιπποδρομίες, με τα ποσά που στοιχηματίζουν παίκτες από άλλες χώρες, δίνει τη δυνατότητα στους Έλληνες παίκτες να διεκδικούν μεγαλύτερα ποσά, παίζοντας στα περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ που προσφέρουν ιπποδρομιακό στοίχημα.
ippodromies3
Μούζι Γένι
Σημείο αναφοράς, η παρουσία του παγκοσμίως κορυφαίου αναβάτη Muzi Yeni, ο οποίος πετυχαίνει πάνω από 100 νίκες ανά σαιζόν. Στην ιπποδρομιακή συγκέντρωση στο Μαρκόπουλο την Κυριακή 12 Μαρτίου, ο πολυνίκης Νοτιοαφρικάνος αναβάτης ίππευσε τον ίππο «ΣΤΑΡ ΣΑΪΝ» κατακτώντας την πρώτη θέση, ενώ παρουσίασε και το έπαθλο «Muzi Yeni» στον νικητή της πρώτης ιπποδρομίας.
ippodromies1
Ίαν Κάτσικ, Chief Product Officer της ΟΠΑΠ ΑΕ
Ο Chief Product Officer της ΟΠΑΠ ΑΕ, Ian Catchick, δήλωσε: «Το όραμα μας για τις ελληνικές ιπποδρομίες αναπτύσσεται δυναμικά. Ήδη διαθέτουμε ιπποδρομιακές εγκαταστάσεις παγκόσμιας κλάσης που στόχος μας είναι να αναπτυχθούν σε δημοφιλή προορισμό ψυχαγωγίας. Η στρατηγική συνεργασία του ΟΠΑΠ με την Phumelela παρέχει στους Έλληνες φίλιππους ένα ιπποδρομιακό και στοιχηματικό προϊόν παγκόσμιας κλάσης σε καθημερινή βάση. Είμαστε υπερήφανοι για την στρατηγική μας συνεργασία η οποία αποτελεί μέρος της ευρύτερης αναπτυξιακής μας στρατηγικής και είναι σύμφωνη με το όραμά μας για τον Όμιλο ΟΠΑΠ. Πρόκειται για ένα ακόμη βήμα προς την ανάπτυξη και την προώθηση των ελληνικών ιπποδρομιών».
ippodromies4
Hubert Bergmann, International Sales Officer της Phumelela
Ο International Sales Officer της Phumelela, Hubert Bergmann, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Πραγματοποιήσαμε μια εξαιρετική αρχή με την Ιπποδρομίες ΑΕ πριν από ένα χρόνο η οποία συνεχίζεται δυναμικά. Η στρατηγική μας συνεργασία αποτελεί ευκαιρία ανάδειξης των ελληνικών ιπποδρομιών παγκοσμίως. Ήδη σχεδιάζουμε την επέκταση της εξαιρετικής συνεργασίας μας ώστε οι ελληνικές ιπποδρομίες να επανέλθουν στο προσκήνιο και να βρεθούν ανάμεσα στις κορυφαίες διεθνώς. Η Ιπποδρομίες ΑΕ έχει πολλά πλεονεκτήματα και είμαστε βέβαιοι πως διεθνείς ιδιοκτήτες, προπονητές και αναβάτες θα απολαύσουν την χώρα, την φιλοξενία και τις ιπποδρομιακές εγκαταστάσεις στο Μαρκόπουλο».
ippodromies2
Κώστας Αλεξόπουλος, COO της Ιπποδρομίες ΑΕ
O Chief Operating Officer της Ιπποδρομίες ΑΕ, Κώστας Αλεξόπουλος, επεσήμανε: «Οι Νοτιοαφρικανικές ιπποδρομίες έχουν αρκετά κοινά στοιχεία με τις Ελληνικές, κάτι που αποδεικνύεται και από την προτίμηση που έχουν σε αυτές οι Έλληνες παίκτες. Η Phumelela είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες παγκοσμίως στον χώρο του ιπποδρομιακού στοιχηματισμού και της διοργάνωσης ιπποδρομιακών αγώνων. Είναι τιμή μας να συνεργαζόμαστε και από την πρώτη μέρα λειτουργίας μας να έχουμε κοινό «κουμπαρά», κάτι που προσέδωσε σημαντικά οφέλη. Αυτή την εξαιρετικά επιτυχημένη συνεργασία μας θα την εξελίξουμε ακόμη περισσότερο».
ippodromies5
Ίαν Κάτσικ, Καμίλ Ζίγκλερ, Κώστας Αλεξόπουλος, Μούζι Γένι, Οδυσσέας Χριστοφόρου, Σπύρος Φωκάς

(Στην εξωτερική φωτογραφία του θέματος, ο Μούζι Γένι με τους Έλληνες αναβάτες)

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση