GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΝ ΜΕΣΩ ...πολιτιστικής δράσης στη Γλυφάδα! ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ο Λίβυος playboy (με το σκοτεινό παρελθόν) που γνώρισε η Βάνα Μπάρμπα...

Το σκοτεινό παρελθόν του playboy Τάρεκ Καϊτούνι, συντρόφου της Βάνας Μπάρμπα, φέρνει σήμερα στο φως η «Espresso» . Ο επιχειρηματίας, που...

Το σκοτεινό παρελθόν του playboy Τάρεκ Καϊτούνι, συντρόφου της Βάνας Μπάρμπα, φέρνει σήμερα στο φως η «Espresso». Ο επιχειρηματίας, που τα τελευταία έξι χρόνια απασχολεί έντονα τον βρετανικό Τύπο, είναι γνωστός για τις επαφές του με τον Καντάφι, τις υψηλές γνωριμίες του στο ευρωπαϊκό jet set, τη στενή σχέση του με τον δεύτερο γιο της βασίλισσας Ελισάβετ, τον δούκα του Γιορκ πρίγκιπα Αντριου, τα ακριβά δώρα που κάνει στις γυναίκες, αλλά και τους θυελλώδεις έρωτές του.

Ο γοητευτικός Λίβυος, που κατέκτησε την καρδιά της Ελληνίδας ηθοποιού, δεν είναι απλά ένας businessman που ζει στο Λονδίνο. Το όνομά του έχει εμπλακεί κατά καιρούς σε σκάνδαλα, τα οποία εκείνος έχει διαψεύσει στο σύνολό τους, όπως και τις διάφορες κατηγορίες που τον ακολουθούν.

Ενας χρόνος φυλακή
Ο ίδιος, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα της «Daily Mail» και άλλων μεγάλων βρετανικών εφημερίδων που έχουν σκαλίσει το παρελθόν του, έχει καταδικαστεί για παράνομη εισαγωγή όπλων και αδικήματα σχετικά με ναρκωτικά, έχει κατηγορηθεί για μίζες, ενώ έκανε και έναν χρόνο φυλακή στην Τυνησία με την κατηγορία της κατοχής ναρκωτικών όταν ήταν νεότερος! Το όνομα του 53χρονου Τάρεκ Καϊτούνι έγινε γνωστό στην Ελλάδα από τη Βάνα Μπάρμπα.

Η ηθοποιός (η οποία έχει τοποθετηθεί και ως τομεάρχης Πολιτισμού στον Δήμο Γλυφάδας από τον τοπικό δήμαρχο Γιώργο Παπανικολάου) αποκάλυψε την προηγούμενη εβδομάδα σε συνέντευξή της στο περιοδικό «OK!» πως είναι ο νέος άντρας στη ζωή της, υποστηρίζοντας ωστόσο ότι κατάγεται από την Τυνησία, κάτι που έρχεται σε αντίθεση με τα ξένα δημοσιεύματα που τον θέλουν Λίβυο.

«Μου αρέσει πολύ η ιδέα να ζούμε τους μισούς μήνες στην Αγγλία και τους άλλους μισούς στην Ελλάδα, και να πηγαινοερχόμαστε. Με γοητεύει η σκέψη να μοιραστώ τη ζωή μου με αυτόν τον άνθρωπο και είμαι έτοιμη να μείνω μαζί του» δήλωσε η ηθοποιός στο περιοδικό. Η γνωριμία του ζευγαριού, όπως ισχυρίστηκε η πρωταγωνίστρια, έγινε στη Μύκονο πριν από δέκα χρόνια και όλο αυτό το διάστημα κάνουν παρέα. Η 52χρονη ηθοποιός δεν δίστασε μάλιστα να ανακοινώσει πως σκέφτονται σοβαρά, το ερχόμενο καλοκαίρι, να υπογράψουν σύμφωνο συμβίωσης. «Είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο θεωρώ ότι θα είμαι ευτυχισμένη. Είναι ένας πολύ ευγενικός άνθρωπος, χορτασμένος στη ζωή του (...) Αυτό που ψάχνω είναι η αγάπη και αυτός ο άνθρωπος μπορεί να μου την προσφέρει» ανέφερε στο «ΟΚ!»

Δώρα χιλιάδων δολαρίων
Πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο που η Μανέλ Χαμρούνι, πρώην σύντροφός του, είχε αποκαλύψει -σύμφωνα με δημοσίευμα της «Daily Mail»- πως έκανε δώρα πολλών χιλιάδων δολαρίων στα θηλυκά του κύκλου του. Στην πριγκίπισσα Βεατρίκη, εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ, λέγεται πως είχε χαρίσει κολιέ αξίας 18.000 λιρών για τα 21α γενέθλιά της.

Ο πρίγκιπας Αντριου επίσης δεχόταν ακριβά δώρα από τον Καϊτούνι και, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της Χαμρούνι, ήταν πολυτελή ρολόγια όπως Cartier και Rolex, ένα εκ των οποίων κόστισε 200.000 ευρώ.

Οι δύο άντρες έκαναν πολλές φορές μαζί διακοπές στη Βόρεια Αφρική, όπου ο Βρετανός πρίγκιπας συνάντησε με τη μεσολάβηση του Καϊτούνι δύο φορές τον Καντάφι και τον Σακχέρ ελ Ματέρι, γαμπρό πρώην Τυνήσιου προέδρου.

Ο Λίβυος σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, με τη βοήθεια του «κολλητού» του από το παλάτι έκανε μπίζνες με ιδιωτική εταιρία επεξεργασίας νερού του Γκρέιτερ Μάντσεστερ, την Biwater, από όπου φέρεται ότι εξασφάλισε μίζα ύψους 600.000 ευρώ. Οταν τα παραπάνω είδαν το φως της δημοσιότητας στη Βρετανία ξέσπασε σάλος.

Παρ' όλα αυτά, τόσο το Μπάκιγχαμ όσο και ο επιχειρηματίας διέψευσαν τα πάντα. Στις αρχές του 2000 ο Καϊτούνι ήταν παντρεμένος με το μοντέλο από την Ολλανδία Λίζα βαν Γκόινγκα, η οποία όμως τον παράτησε για υψηλόβαθμο στέλεχος του οίκου Valentino. Φίλος του Λίβυου είχε δηλώσει στους «Times» του Λονδίνου ότι ο επιχειρηματίας είχε πέσει τότε σε κατάθλιψη.

Η γυναίκα-ηφαίστειο που «ξύπνησε» μεγάλα πάθη και αγάπησε με την ψυχή της!


Το έσκασε από το σπίτι της, στα Γιάννενα, για να μην παντρευτεί έναν ευτραφή πλούσιο κύριο. «Το έκανα για να αποφύγω τον γάμο! Πάντα με τον γάμο είχα μια σχέση ολέθρου» θα δηλώσει έπειτα από χρόνια η Βάνα Μπάρμπα. Κι από τότε μέχρι σήμερα, που ισχυρίζεται πως βρήκε επιτέλους τον άντρα της ζωής της, η ηθοποιός δεν έχει αλλάξει άποψη. «Είναι δυνατόν μια γυναίκα που το έσκαγε από τους γάμους να φορέσει νυφικό; Δεν με αντιπροσωπεύει ο γάμος. Προτιμώ να συμβιώνω με έναν άντρα διαφορετικά» εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της η γυναίκα που ξύπνησε μεγάλα πάθη, έζησε τον έρωτα στα άκρα, αγαπήθηκε και αγάπησε με την ψυχή της. «Δεν έχει φύγει ποτέ άντρας από τη ζωή μου» είναι η ατάκα της, που περιγράφει απόλυτα το «ηφαίστειο» Βάνα Μπάρμπα, η οποία στα πρώτα χρόνια της καλλιτεχνικής πορείας της ήταν ζευγάρι με τον Πέτρο Κωστόπουλο, πολύ καιρό πριν εκείνος γνωρίσει την Τζένη Μπαλατσινού. Υπήρξαν αρραβώνες που διαλύθηκαν, όπως με έναν Λατίνο γοητευτικό άντρα στην Ιταλία, σχέσεις ζωής που τινάχθηκαν στο αέρα, όπως με τον Χρήστο Κυριαζή, τον Απόστολο Γκλέτσο, τον επιχειρηματία Λάκη Ραπτάκη και τον συγγραφέα Αναστάσιο Μαρασλή, με τον οποίο απέκτησε τη 15χρονη σήμερα κόρη της Φαίδρα. Η πρωταγωνίστρια παραδέχεται πλέον πως έχουν αλλάξει τα γούστα της στα αρσενικά. «Γνώρισα άνδρες με εξουσία, άνδρες μποέμ, άνδρες μάτσο. Τώρα προτιμώ τους πιο διανοούμενους» αποκάλυψε η Βάνα, που γράφει την αυτοβιογραφία της, η οποία θα περιέχει juicy λεπτομέρειες γύρω από την ερωτική ζωή της. Μεταξύ αυτών, θα είναι σίγουρα η ιστορία της με τον σεΐχη που την κυνηγούσε επί χρόνια ή για τον βασιλιά της Ισπανίας, που τον βρήκε γονατιστό έξω από το δωμάτιό της στη Λοζάνη, προκειμένου να της προσφέρει ένα μπουκέτο λουλούδια!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση