GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χαρδούβελης: Έβγαλα τα χρήματά μου το 2012 – Τώρα δεν φοβάμαι να τα αφήσω

Μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη, ο Γκίκας Χαρδούβελης ανέφερε ότι αυτήν την περίοδο δεν φοβάται να αφήσε...


Μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη, ο Γκίκας Χαρδούβελης ανέφερε ότι αυτήν την περίοδο δεν φοβάται να αφήσει τα χρήματά του στην Ελλάδα, όπως το 2012.
Στο ερώτημα εάν τώρα που είναι δύσκολη η συγκυρία, θα ξαναέβγαζε τις καταθέσεις του στο εξωτερικό, εφόσον μπορούσε, ο πρώην υπουργός Οικονομικών απάντησε: «Κανένας δεν έχει εισοδήματα τέτοια, όλοι οι Έλληνες προσπαθούν να επιπλεύσουν».
Ερωτηθείς εάν θα φοβόταν όπως το 2012, ο ίδιος είπε: «Αυτήν την στιγμή, όχι. Δεν υπάρχει ο ίδιος φόβος όπως τότε. Δεν βλέπω φόβο τουλάχιστον για δύο χρόνια στις τράπεζες. Ήδη έχουν γίνει τρεις ανακεφαλαιοποιήσεις».
«Αυτό που πρέπει να γίνει σήμερα είναι να κλείσουν ορισμένα πράγματα, ανοικτά κεφάλαια, όπως ο εξωδικαστικός συμβιβασμός, το τι θα γίνει με την κερδοφορία τους στην περίπτωση που “κουρέψουν” χρέη σε ιδιώτες και στο κράτος», πρόσθεσε.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση