GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κασιδιάρης: Δεν μετανιώνω για τη συμπεριφορά μου στη Βουλή

Αμετανόητος για τη συμπεριφορά του απέναντι στην Κατερίνα Παπανάτσιου και το «σόου» του στην Ολομέλεια της Βουλής, όπου άρπαξε το μικρό...


Αμετανόητος για τη συμπεριφορά του απέναντι στην Κατερίνα Παπανάτσιου και το «σόου» του στην Ολομέλεια της Βουλής, όπου άρπαξε το μικρόφωνο της υφυπουργού Οικονομικών, εμφανίστηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη.
«Δεν έγινε κάτι τρομερό, διέκοψα την υπουργό. Η λογική μου αντίδραση δεν έγινε λόγω διαφωνίας με την υπουργό και το προεδρείο της Βουλής. Έγινε διότι είχε παραβιάσει κατάφωρα τον κανονισμό. Αντί να απαντήσει τι θα γίνει με τους βουλευτικούς μισθούς που είναι μια πρόκληση, με εξύβρισε», ανέφερε ο κ. Κασιδιάρης και πρόσθεσε:
«Άρπαξα το μικρόφωνο και είπα ότι εγκληματική οργάνωση είναι ο ΣΥΡΙΖΑ με την πολιτική του μνημονίου που ασκεί σε βάρος των πολιτών και τους δολοφονεί. Αυτό είπα. Δεν ήταν τόσο τρομερό για να δημιουργούμε ζήτημα. Έχω το δικαίωμα ως βουλευτής να υπερασπίζομαι κατ΄αρχην τα βασικά και κατοχυρωμένα μου συνταγματικά δικαιώματα. Όταν ο άλλος δεν σου απαντά στα ζητήματα που αφορούν την κοινωνία, έχεις το δικαίωμα να τον διακόψεις εν τέλει, αφού δεν το κάνει το προεδρείο που όφειλε να διακόψει και να επαναφέρει στην τάξη την υπουργό».
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση