GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Κικίλιας για τη διαπραγμάτευση: Να σταματήσει αυτό το θέατρο

Την εκτίμηση ότι κυβέρνηση και δανειστές έχουν ήδη συμφωνήσει για την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης έκανε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Βασ...


Την εκτίμηση ότι κυβέρνηση και δανειστές έχουν ήδη συμφωνήσει για την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης έκανε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.
Συγκεκριμένα απαντώντας στο ερώτημα εάν πρέπει πάση θυσία να κλείσει η αξιολόγηση και η κυβέρνηση να αποδεχθεί ό,τι τους προτείνει το ΔΝΤ ο κ. Κικίλιας είπε: «Θέλω να σας πω με το χέρι στην καρδιά, ότι ούτε εγώ, ούτε κανένας δεν ξέρει πραγματικά τι συμβαίνει μέσα σε αυτές τις διαπραγματεύσεις. Θεωρώ ότι ούτως ή άλλως έχουν ήδη συμφωνήσει. Θα πουν ότι και ο γάιδαρος πετάει αν χρειαστεί για να μείνουν στις καρέκλες τους και να σταματήσει αυτό το θέατρο. Κάνει πολύ μεγάλη ζημιά στην πραγματική οικονομία η καθυστέρηση. Πότε επιτέλους θα το καταλάβουν; Πόσοι ακόμα πρέπει να βγούνε, να τους το πούνε, για να καταλάβουν ότι η ζημιά θα είναι ανεπανόρθωτη σε λίγο».
Στο ερώτημα εάν εννοεί ότι υπάρχει συμφωνία κυβέρνησης-δανειστών και απλά αναζητείται ο τρόπος για να πακετάρουν επικοινωνιακά τα μέτρα ο εκπρόσωπος Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης απάντησε: «Αν δει κανείς τι έγινε στην πρώτη αξιολόγηση, ποια ήταν η διαπραγμάτευση τους, τι δέχθηκαν να υπογράψουν και τι τελικά έγινε στις δραματικές στιγμές του 2015, θυμίζω Υπερταμείο, κόφτης, κ.λπ. Δεν υπάρχει καμία ιδεολογία, αμοραλισμός και συμφέρον οικονομικό, τίποτα άλλο».
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση