GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βρούτσης: Ευχόμαστε να κλείσει η αξιολόγηση – Πάρα πολύ μεγάλο το τίμημα για τον λαό

Είναι τραγικό σήμερα να εκπέμπει η κυβέρνηση ότι όλα είναι καλά και δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας, τόνισε ο Γιάννης Βρούτσης μι...


Είναι τραγικό σήμερα να εκπέμπει η κυβέρνηση ότι όλα είναι καλά και δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας, τόνισε ο Γιάννης Βρούτσης μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου με αφορμή την πορεία της διαπραγμάτευσης με τους δανειστές.
Συγκεκριμένα, ο τομεάρχης Εργασίας της ΝΔ απαντώντας στο ερώτημα πως βλέπει την εξέλιξη της διαπραγμάτευσης και εάν είναι πιθανό να ανακοινωθεί η επιστροφή της τρόικας στην Αθήνα μετά το σημερινό Euroworking Group τόνισε: «Με ενοχλεί και αισθάνομαι ιδιαίτερη ανησυχία η ελαφρότητα για την αντίληψη των πραγμάτων που έχει η κυβέρνηση και οι υπουργοί της ο καθένας ξεχωριστά».
«Αυτή τη στιγμή έχουμε χάσει 200 χιλιάδες θέσεις εργασίας τα 2 χρόνια του ΣΥΡΙΖΑ. 10 δισ. στοίχισε το ασφαλιστικό του κ. Κατρούγκαλου στους συνταξιούχους. Η μετοχή της ΔΕΗ από 12 ευρώ το 2014 έχει πέσει στα 2,7 ευρώ, 75% απαξιώθηκε. Πουλήσαμε την ΤΡΑΙΝΟΣΕ από 300 εκατ. –που διαμαρτυρόταν τότε ο ΣΥΡΙΖΑ στις πλατείες και στο Σύνταγμα- 45 εκατ. και ετοιμαζόμαστε να μειώσουμε συντάξεις και μισθούς. Αυτή είναι η εικόνα. Είναι τραγικό σήμερα να εκπέμπει η κυβέρνηση ότι όλα είναι καλά, δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας, είναι τραγική εικόνα. Η αντίληψη των πραγμάτων είναι λάθος για την κυβέρνηση. Εμείς, ως ΝΔ, ευχόμαστε να κλείσει η αξιολόγηση. Δεν είμαστε ΣΥΡΙΖΑ. Δεν μοιάζουμε με αντιλήψεις που λέγανε “σκίζουμε μνημόνια, μην κλείσετε την αξιολόγηση”. Η αξιολόγηση έπρεπε να είχε κλείσει έναν χρόνο πριν» σημείωσε ο κ. Βρούτσης.
Ο πρώην υπουργός ανέφερε ότι «η αξιολόγηση δεν έχει κλείσει, ευχόμαστε να κλείσει, αλλά το τίμημα για τον ελληνικό λαό θα είναι πάρα πολύ μεγάλο λόγο αυτής της ανευθυνότητας . Το τίμημα θα έχει να κάνει με χαμηλοσυνταξιούχους, ακόμα μια φορά, με φορολογία και με μείωση μισθών».
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση